Bakkevej 14B

 • 150 m2
 • 5
 • 695.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1850
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 150 m2
 • Grundareal: 1022 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1976
 • Ombygget: 1979
 • Energimærke: G

Beskrivelse

Er du på udkig efter et særdeles rummeligt hus, hvor hele familien kan udfolde sig? Så finder du rammerne her på Bakkevej. Med et samlet boligareal på 150 kvm. samt en stor kælder, hvoraf de 29 kvm er en del af beboelsen, har du de perfekte rammer her på Bakkevej i det rolige Højslev.

Her får du en bolig med en god beliggenhed, og alt hvad du ønsker i hverdagen i gåafstand. For eksempel ligger indkøbsmuligheder 800 meter fra hoveddøren, og den lokale skole kan nås på en 5 minutters cykeltur. I midtbyen ligger den lokale togstation hvor du nemt kan komme til og fra andre dele af Danmark, og i kort afstand ligger et busstop, hvorfra du kan blive fragtet til Skive by på kun 10 minutter. Har du og familien brug for at opleve den dejlige, jyske natur er du kun en kort tur fra Skive Fjord og smukke, grønne områder.

Det røde murstenshus byder velkommen fra vejen. Her knejser buskene i vinden imens bilen bliver parkeret i carporten, og efterfølgende bevæger vi os ud i haven bag huset. Her er unægtelig masser af potentiale til at indrette en hyggelig have afskærmet fra nysgerrige blikke. I tankerne løber børnene rundt på den grønne plæne alt imens de voksne nyder sommervarmen i havestolene, og freden sænker sig over den lille familie. Kan du se det for dig?

Indenfor er kvadratmeterne fordelt på et stueplan med et stort indrettet køkken-alrum, to soveværelser og et badeværelse. I kælderplan finder vi mange store disponible rum, der har utallige anvendeselsmuligheder. Ovenpå er især det store køkkenalrum værd at se, hvor de sorte fliser skaber en god kontrast til det hvide køkken, med et godt lysindfald fra alle sider.

En bolig fuld af muligheder til at forme sig efter din families behov!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5