Enghavevej 25

  • 94 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 94 m2
  • Grundareal: 532 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1952
  • Ombygget: 1973

Beskrivelse

I et roligt villakvarter i Skive, ligger denne klassiske rødstensvilla fra 1952 og byder velkommen med en skøn have. Her ses frodige træer og solrige terrasser, som danner de perfekte opholdssteder på en lun sommerdag. De sydvendte omgivelser giver rig mulighed for at finde jeres indre gartner frem og udnytte den grønne haves store potentiale. 

Indenfor strækker villaen sig over tre plan. Kælderplanet byder ind med et stort vaskerum, et badeværelse med separat bruseafsnit og to gode, disponible rum. De perfekte rammer for teenageren, der ønsker privatliv, og så er der tilmed egen indgang til kælderplanet. I stueplan udfolder et dejligt opholdsmiljø sig, hvor en flot hvælving adskiller køkkenet og stuen. Herfra er der direkte adgang til den hyggelige udestue. På 1.salen finder I et wc og to gode værelser, det ene med skabsvæg, hvor garderoben diskret kan gemmes af vejen. Villaen indbyder til at sætte sig eget personlige præg, og få præcis det hjem I ønsker. 

I befinder jer i et dejligt område, kun få minutters gang fra hygge og indkøb i Skives gågader. Her i Skives bymidte udfolder et skønt byliv sig med teater, velassorterede dagligvarebutikker, skole og børnehave mv. Imens ligger restauranter som perler på snor og lokker med velsmagende retter fra alle kanter af verden. På trods af den centrale beliggenhed, så skyder naturskønne parkområder frem i nabolaget, -grønne oaser, hvor hverdagens travlhed forsvinder på et splitsekund. 

Her kombineres en charmerende villa med en misundelsesværdig beliggenhed, som I bare ikke må snyde jer selv for at opleve!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5