Engvej 11

 • 171 m2
 • 6
 • 495.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1532
 • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
 • Boligareal: 171 m2
 • Grundareal: 9379 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1877
 • Ombygget: 1979
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Alt ånder fred og idyl på Engvej, hvor denne skønne landejendom ligger henslængt på en stor, grøn grund og stråler midt i de smukke omgivelser. De omkringliggende marker og de naturskønne omgivelser forstærker bare husets charme og danner rammerne for et dejligt hjem. Vi åbner op for en drøm af en have, som indbyder til hyggelige stunder i det fri. Her er der både plads til børneleg og dejligt sammenværd på terrasserne, og hvis I har en passion for botanik, så kan hele herligheden hurtigt forvandles til en velduftende blomsterhave. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert; et pragtfuldt udeliv venter jer her!

De 171 indbydende kvadratmeter byder på en god planløsning, charmerende detaljer og masser af plads til den store familie. Fra den møblerbare fordelingsentre er der direkte adgang til husets flotte badeværelse med badekar, hvor I kan nyde en afslappende stund efter en lang dag. I samme afdeling har I to gode værelser, det ene med tilhørende walk-in closet, der kan opfylde enhver kvindes drøm. I får yderligere to værelser, og huset er ydermere indrettet med et praktisk vaskerum. Køkkenalrummet støder til og tilfredsstiller hurtigt den passionerede hjemmekok, her ses gode opbevaringsløsninger, indbyggede hvidevarer og så er der oven i købet masser af plads til at indrette spiseafdeling. I hjertet af boligen ligger et dejligt opholdsmiljø, og man forestiller sig straks hvordan familien samles om brændeovnen imens sneen daler udenfor i de kolde vintermåneder. Herfra har I direkte adgang til haven, der nærmest lokker med kølige drikke og solbadning når den danske sommer melder sin ankomst. Her nydes livet hele året rundt, og så har I tilmed alt hvad hjertet begærer lige ved hånden, ja faktisk ligger den nærmeste skole, fritidsordning og dagligvarebutik bare en kort cykeltur væk, og når I hurtigt skal fra A til B, så holder bussen ganske tæt på.

Her er der skønt!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5