Engvang 16

  • 122 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 122 m2
  • Grundareal: 745 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1979
  • Ombygget: 2015
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Her på Engvang i Skive, finder I denne klassiske, lyse og indbydende villa, som kan rumme hele familien eller jer, der gerne vil nyde tosomheden med god plads at boltre sig på. Huset er flot istandsat og fremtræder meget velholdt.

Boligen råder over 122 m2 og fordeler sig over en velindrettet planløsning med ialt 3 værelser og stue, et stort badeværelse og et lækkert køkken med tilhørende bryggers. Indretningen er nutidig, og overalt i opholdsrummene kan et behageligt lysindfald nydes. Fra den store fordelingsgang er der direkte adgang til stuen, hvor man nemt kan finde sig til rette med sofamiljø og spiseafdeling. Der er dog også plads til at indrette spisebord i køkkenet, et fantastisk rum, som præsenterer sig i et stilsikkert design med gode opbevaringsløsninger og mørke facader, der står i perfekt kontrast til de ellers hvide vægge og lyse gulve. Herfra er der adgang til husets bryggers, som leder direkte videre til et værelse af god størrelse. Det store badeværelse er velindrettet med både bruseafsnit og badekar, og ligger perfekt placeret mellem boligens to øvrige værelser. Her er der altså både plads til børneværelser og forældresoveværelse, eller hjemmekontor. Villaen omsluttes af en dejlig have med store, flisebelagte terrasseområder og grønne arealer, som altid sikrer jer den bedste plads i solen. Hertil hører endvidere en rummelig garage, hvor haveredskaber og havemøbler eksempelvis kan henstilles.

Et helt igennem dejligt 1-plans hus, som både egner sig til yngre og seniorer, og så er beliggenheden tilmed rigtig attraktiv. I befinder jer i rolige og trygge rammer, bare en smuttur til fods fra vandet. Alligevel har I alle byens fornødenheder lige ved hånden, for Skive midtby lokker nemlig med dagligvarebutikker, forretninger, spisesteder, teater og cafeliv 5 min på cykel herfra, og sikrer, at I aldrig vil mangle noget.

Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5