Frejasvej 41

  • 158 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 158 m2
  • Grundareal: 712 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1996
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Særdeles flot og familieegnet villa med skøn haveoase, i et særdeles børnevenligt område.

Læn dig tilbage og lad øjnene nyde synet af denne etplansperle, der slår sine folder i det attraktive kvarter i Glattrup i den sydlige del af Skive. Villaen egner sig perfekt til den større familie med små såvel som store børn. Har du en ideel rumfordeling, en privat haveoase med sydvendt terrasse og en rolig beliggenhed på en lukket villavej på din ønskeliste, så er Frejasvej 41 det helt rigtige valg.

Ejendommen er opført i ’96 for enden af en stikvej, hvor de bagvedliggende grønne arealer og gode cykelstier danner trygge rammer for både børneleg i det fri og idylliske gåture. Også husets baghave sætter scenen for fremtidens talrige udestunder, for her byder en overskuelig have ind med en grøn plæne og diverse bede. De mange hyggekroge er ideelle skyggespots eller gemmesteder til børneleg, og på den lækre, afskærmede fliseterrasse kan hele familien læne sig tilbage i sommersolen med en forfriskning i hånden. Foran huset leder indkørslen hen til en stor carport med sideliggende redskabsrum og skur.

Ja, den udvendige indretning kunne næsten ikke være bedre, og samme stil videreføres inden døre, hvor hoveddøren leder ind til en rummelig entré. Også husets praktiske bryggers har egen indgang, og her får man det ideelle rum til både opbevaring samt søndagsvaskerier. Herfra går turen videre ind til det lyse og åbne køkken-alrum, hvor et trelænget køkken i sæbebehandlet ask med indbyggede hårde hvidevarer står klar. Når aftensmåltiderne er tilberedt kan de nydes ved den sideliggende spiseplads, hvorfra der desuden er udgang til terrassen. Gennem de franske døre venter en stor opholdsstue, hvor de mange hyggekroge garanterer fuldkommen afstresning og ro.

Udover de fabelagtige opholdsrum byder villaen også på en ideel "børneafdeling" med tre værelser og et badeværelse, samt en "voksenafdeling" med stort forældresoveværelse og endnu et badeværelse.

Her får man i sandhed et familievenligt hus, og også beliggenheden hører til den familievenlige kategori – adressen placerer sig nemlig i nærheden af både skole, indkøb, gymnasium, transportforbindelser og en kort cykeltur fra centrum.

Hvad mere kan man ønske sig? Vi står klar med en fremvisning!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5