Gammel Hald Vej 33

 • 164 m2
 • 5
 • 1.745.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 2107
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 164 m2
 • Grundareal: 11780 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1914
 • Ombygget: 1987
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Nedlagt landejendom til hestehold eller anden udfoldelse i naturskønne omgivelser.

Bliv ejer af denne unikke smukke gule ejendom på Gammel Hald Vej 33 i Højslev. Det indbydende hus har flotte hvide vinduespartier, hvid sokkel, udhæng, og det røde tag på toppen. Boligen er omgivet af et hvidt stakit og grønne træer. Der er dømt landlig fred i denne velholdte ejendom, som byder på rigtig mange muligheder. Til ejendommen hører de omkringliggende kuperede marker/skov, ridebane i baghaven, hestefold med stort læskur. Udhusene er velholdte og her er der uanede muligheder for anvendelse, lige fra hestehold med bokse til hobbyværksted for hjemmemekanikeren med 2 garager hvoraf den ene kan opvarmes til festlige gøremål. Indendørs er der blevet kælet for detaljerne. Huset fremstår behagende og velholdt. Overalt fremtræder boligen med lyse rum, og køkkenet fremtræder med rustrøde klinker, som står flot til den ellers hvide indretning. Stilen er ligeså bedårende som huset selv og skaber ideelle rammer for fred og afslapning. Køkkenet åbner ud i en rummelig stue med brændeovn, og fra stuen træder man ind i den åbne spisestue, hvor man fra de franske glasdøre, kan lukke op ud til den store gårdsplads. I stueetagen finder man endvidere et master bedroom med god skabsplads og vinduesparti ud til gården. Overfor soveværelset er placeret et stort badeværelse, som har lyse fliser på gulv og vægge. Bag en buet hvælving skjuler sig en rummelig, separat bruseniche. En vindeltrappe leder op til førstesalen, der byder på en stor repos/kontor, der rummer indbyggede skabe og mulighed for flere kreative løsninger. På hver side af reposen ligger henholdsvis et stort værelse samt et stort gæsteværelse. I lofterne strækker sig originale, hvidmalede træbjælker. Der er kun få hundrede meter til nærmeste indkøbsmuligheder og skole. Derudover finder man større byer som Skive og Viborg inden for henholdsvis 13 og 28 kilometers kørsel fra ejendommen og motorvej E45 blot 35 km derfra.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5