Gotlandsvej 30

  • 127 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 127 m2
  • Grundareal: 1079 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1981
  • Ombygget: 1993
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Familievilla med fantastiske detaljer, dejlig have og ideel beliggenhed tæt på natur og byen! Nu er der mulighed for at rykke hele familien ind i denne velindrettede villa fra 1981, og nyde den gode beliggenhed, hvor alt hvad hjertet begærer er inden for rækkevidde.

Med adresse på Gotlandsvej kommer I til at bo i et fredeligt område lige ved Ølandsparkens naturskønne gadekær, som indbyder til slentreture i den lune sommersol, og tilmed kan I fra huset nyde udsigten til den lille sø i parken. Ja, her er der trygt og fredeligt, de perfekte rammer for børnefamilien, som kan glæde sig over den nærtliggende skole og stisystemet, som fører direkte hen til byens svømmehal, når fritidsinteresserne skal plejes, eller I blot vil til byens torv. Også indkøbsmuligheder og transport kan nås til fods, og når I trænger til at mærke byens stemningsfyldte atmosfære, så skal I ikke mere end fem minutters cykeltur væk før der lokkes med cafeliv, spisesteder og shoppemuligheder.

Ja, man falder straks for nabolagets charme og mange muligheder, og villaen lever bestemt op til den høje standard.

I får i alt 127 kvm bolig + 19 kvm. integreret udestue, så I har rum til at udfolde jer på. Med to børneværelser og et stort master bedroom med eget badeværelse er der rig plads til hele familien. Børnene får desuden også deres eget badeværelse, og når familien skal samles, så danner den store stue de perfekte rammer for hyggeligt sammenværd foran brændeovnen. Her imponeres der med fritstående søjler og store vinduespartier med en pragtfuld udsigt over haven og søen i baggrunden, som nærmest bringer naturen indenfor. Villaen fremstår flot, og der er virkelig kræset for detaljerne, hvilket tydeligt ses i de eksklusive badeværelser og køkkenets stilfulde interiør, hvor hjemmekokken kan svinge med gryde og ske, imens familien sætter sig til rette ved spisebordet.

Til huset hører endvidere en stor carport med tilhørende hobbyværksted og udhus. Hele herligheden omsluttes af en dejlig have, hvor et pragtfuldt udeliv venter jer på den solfyldte terrasse, imens børnene trygt boltrer sig på de grønne arealer.

Velkommen til vestbyen i Viborg.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5