Grønning Kirkevej 2

 • 116 m2
 • 3
 • 595.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 931
 • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
 • Boligareal: 116 m2
 • Grundareal: 1780 m2
 • Værelser / stuer: 3
 • Byggeår: 1960
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Midt i den helt fantastiske uspolerede natur rejser denne skønne villa sig midt i landskabet; godt tilbagetrukket fra Grønning Kirkevej og med stor afstand til den nærmeste nabo. Huset her er hjemsted for fred og idyl – kun fuglenes sang og vindens hvisken gennem markerne kan høres fra den store træterrasse i haven.

Med andre ord er det her det ideelle hjem til parret eller familien, der elsker naturen og roen. Her kan man bare være sig selv i et dejligt hus midt på landet.

En god indkørsel med gode parkeringsforhold leder frem til huset, så der er god plads, når gæster kigger forbi. En carport med tilbygget redskabsskur har også plads her på gårdspladsen. Omkring huset breder sig en grøn havegrund på hele 1.780 m2, hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg. I dag er den anlagt i en nem og enkel stil med græsplæne og enkelte træer, men ønsker man at skabe stor legeplads til børnene, farverige blomsterbede eller en eksotisk japansk have, er der også masser af plads til den slags kreativitet! Haven og den tilhørende kæmpestore sydvendte træterrasse vender med front mod åbne marker og grønne vidder, så langt øjet rækker; et perfekt udsyn, som kan nydes i første parket direkte fra havemøblerne på en lun sommerdag.

Huset står opført i tre plan, der bl.a. tæller en kælder på 30 m2 med fyrrum og disponibel plads samt en super charmerende 1. sal på 50 m2 med loftsbjælker og skråvægge i den hyggelige stue samt i soveværelset. Dertil kommer stueetagen, som er indrettet i en lige dele rustik, lys og romantisk stil. Her venter et pænt badeværelse med separat brusemiljø og indbygget spotlys, samt et fantastisk køkken-alrum med bueformet indgang til stuen. Dertil et stort soveværelse med fuld skabsvæg.

Hele herligheden ligger 2,5 km fra Grønning og 2,5 km fra Breum med skole, børnehave, sportsaktiviteter, Dagli’ Brugsen, frisør, blomsterbiks m.m. Velkommen til fred og ro, i landlig idyl.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5