Grundtvigs Vej 6

  • 198 m2
  • 7

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 198 m2
  • Grundareal: 885 m2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1960
  • Ombygget: 2014
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Er du til nyt hus? Så bør du se nærmere på denne villa. Denne villa er totalt forandret og tilbygget i 2014, så du får en fornemmelse af at være i et nyt hus. 

Denne indflytningsklare villa er perfekt til den store børnefamilie. Her er der både en stor opholdsstue og fem rummelige værelser, hvoraf to har adgang til egen hems. Villaen er beliggende i Egeris, et yderst roligt kvarter med stille villaveje, og med kun 300 meter til det lokale butikstorv der bugner af indkøbsmuligheder, og 650 meter til den lokale skole. Ellers ligger der et hav af uddannelsesinstitutioner, KCL og badeland i nærheden.

Murstenshuset i et plan byder på 198 veldisponerede kvadratmeter fordelt på lyse rum med højt til lofterne og blanke gulve. Derudover er der en stor carport med cykelskur samt et dejligt udhus sammenbygget med huset. Når vejret er til det kan man sidde på terrassen ud mod haven og nyde solen og et glas vin mens ungerne spiller bold med hinanden. Hvis vejret skifter kan hyggen hurtigt flyttes hen på den overdækkede terrasse.

Indenfor åbner huset op i en stor entre med vask og masser af skabsplads. Herfra kan de fleste af husets rum tilgås, blandt andet det store køkkenalrum, der fungerer som husets hjerte. Dette store rum med loft til kip har udover en køkkenafdeling også et spiseafsnit og plads til en sofagruppe. De store vinduespartier ud mod haven trækker lyset ud i de yderste afkroge af rummet, og de høje lofter skaber en sjælden åbenhed. Her kan du ikke undgå at nyde atmosfæren med en knitren fra brændeovnen og højt til loftet. Huset byder desuden på to fuldt funktionelle badeværelser med brus, endnu en lys stue, og alle husets værelser har masser af skabsplads.

Huset har installeret ventilationsanlæg og gulvvarme.

Hvem ville ikke gerne byde sin familie velkommen her?

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5