Hans Tausens Vej 24

 • 118 m2
 • 4
 • 1.045.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1532
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 118 m2
 • Grundareal: 1023 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1964
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Velindrettet etplansvilla med helt suveræn baghave til den store familie.

Drømmer familien om ægte villaidyl, velindrettede kvadratmeter og en rolig beliggenhed syd for en af Jyllands hyggeligste byer, Skive, så tag endelig et nærmere kig på denne flotte etplansvilla med en have, der er et helt kapitel for sig!

Adressen ligger ideelt tilbagetrukket for enden af en stikvej. Her får man en grund på hele 1.023 kvadratmeter at nyde tilværelsen på samt en bolig på 118 kvadratmeter. Foran villaen breder en smuk anlagt forhave sig ud med diverse bede, træer og en sti op til hoveddøren.

Familiens køretøjer kan parkeres i indkørslen eller garagen, og sideliggende hertil fører en flisesti om til den helt suveræne, ugenerede have. Diverse frugttræer står plantet på den store, velplejede græsplæne, og med den overdækkede terrasse som prikken over i’et bliver det ikke svært at finde et skyggespot at nyde tilværelsen på i sommervarmen. Den skønne baghave byder desuden på redskabsrum, hobbyværksted og flere drivhuse, et sandt paradis for såvel planteinteresserede som kreative!

Hoveddøren åbner op til en rummelig entré og fordelingsgang, som først og fremmest leder ind til det rummelige badeværelse. Boligen er helt ideelt opdelt i en soveafdeling bestående af tre værelser med indbygget skab samt et praktisk bryggers, og i en opholdsafdeling med stue, udestue samt køkken. Stuen er indrettet til at rumme både spiseområde såvel som sofakrog foran den indbyggede brændeovn, og når temperaturerne er til det, kan udestuen med fordel tages i brug til hyggelige samværsstunder.

Ejendommen er suverænt beliggende i et roligt smørhul mellem både kulturcenter, idrætsklub, spisesteder og indkøbsmuligheder. Desuden kan børnene trygt færdes på egen hånd til den nærtliggende skole, og familien kan køre til Skive Centrum på få minutter.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5