Hedetoften 22

  • 76 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 76 m2
  • Grundareal: 641 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1954
  • Ombygget: 1985
  • Energimærke: F

Beskrivelse

Nu er der mulighed for at flytte ind i det hyggelige villakvarter på Hedetoften og skabe præcis det hjem, man drømmer om. 

Her får I råderet over to velindrettede plan, inklusiv en mulighedsrig kælder med tre disponible rum, et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og et badeværelse med badekar og bruseafsnit. I stueplan venter der jer et soveværelse, et badeværelse med badekar og et stort hverdagsrum, hvor stuen og køkkenet smelter sammen og skaber en åben atmosfære i hjemmet. Villaen trænger til en modernisering, hvilket blot giver jer mulighed for at skabe præcis de rammer, som passer bedst til jeres behov. Med få opdateringer på badeværelserne og i køkkenet står villaen klar til at opfylde boligdrømme, og I kan allerede nu glæde jer over den hyggelige udestue, som forlænger sommerperioden med en skøn udsigt over haven.

Udenfor kan I nyde et dejligt udeliv på den grønne plæne og det solrige terrasseområde, og haven kan nemt anlægges med blomstrende bede, køkkenhave eller legeanlæg for børnefamilien. Ja, her er der plads til både børn og voksne, og med villaens mange muligheder er det nemt at finde sig til rette her.

Her er der tilmed en dejlig stor garage på 46 kvm, for den der har brug for god plads til fx hobbyaktiviteter eller blot til vognly.

Beliggenheden er endvidere utrolig attraktiv med nem adgang til skole, indkøbsmuligheder og bus, der altsammen kan nås indenfor få minutters gang. Fritidsinteresserne kan plejes i den nærtliggende idrætsklub, der er rig mulighed for at nyde hyggelige slentreture i de grønne, nærtligende områder og når I trænger til luftforandring, så ligger Skive midtby få minutters cykeltur herfra og lokker med butikker, cafeliv og skønne spisesteder.

Hvad mere kan man ønske sig? Velkommen til.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5