Højen 3

  • 48 m2
  • 3
  • 895.000 kr.

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 744
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 48 m2
  • Grundareal: 1393 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1961

Beskrivelse

Er du til fjordudsigt? Så se nærmere her. Velkommen til Lyby Strand, et stemningsfyldt nabolag, hvor dette charmerende sommerhus ligger henslængt med en fantastisk udsigt over fjorden. Og du når til stranden på 2 minutter. Her hersker et dejligt naboskab, hvor skønne arrangementer ofte afholdes. Hvert år inviteres der til Sankt Hans aften ved vandet, hvor der tændes op i bålet, afholdes taler og bliver hygget med god mad. Her kan I også nyde de sjove sommerfester eller forkæle smagsløgene på Fjordens Perle, spisestedet der serverer velsmagende retter i skønne omgivelser med bølgernes brusen i baggrunden.

Sommerhuset ligger perfekt placeret på en stor og grøn grund. Her mærker man straks hvordan roen sænker sig over området, og tankerne henledes straks til de solrige sommerdage med familiehygge i haven og grillaftner på terrassen. Haven udfolder sig med en praktisk garage, hyggelige opholdssteder og overdækkede terrasser, hvor en smuk udsigt over fjorden kan nydes. Her forsvinder hverdagens bekymringer på et splitsekund, og der er ingen tvivl om, at livet nydes i fulde drag i de naturskønne omgivelser.

Huset summer af sommerhusstemning med træbeklædte vægge og lofter. Her er der plads til familieliv og tosomheden, takket være den gode planløsning, og så har I tilmed et skønt udhus med tilhørende disponibelt rum i haven, hvilket giver jer et hav af indretningsmuligheder. I huset får I to gode værelser, et nydeligt badeværelse med brus og et dejligt opholdsmiljø, hvor stue og køkken ligger i forlængelse af hinanden. Man forestiller sig straks de kølige aftentimer, når familien samles om brændeovnen og endnu en dejlig dag afsluttes på bedste vis, og så er der tilmed direkte adgang til husets udestue herfra, et skønt rum, hvor I nemt kan finde jer til rette med bekvemme møbler og nyde en stille stund i læ for aftenbrisen. Og ikke mindst nyde fjordudsigten.

Drømmen om sommerhus og idyl er ikke længere væk end Lyby Strand, hvor denne charmerende bolig bare venter på jer!

Ansvarlig mægler

Det siger vore kunder:

Norgaardsvej 78

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt...

Astrid Bladt

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Astrid Bladt

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt orienteret af ejendomsmægleren under salgsforløbet. Jeg kan klart anbefale Huseksperten.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5