Højmarksvej 15

  • 136 m2
  • 6

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 136 m2
  • Grundareal: 903 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1968
  • Ombygget: 1994
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Huset her på Højmarksvej ligger i et roligt villakvarter i Nr. Søby, hvor byens liv kan nås til fods.

Villaen er opført i 1968, tilbygget i 1994 og efterfølgende moderniseret, herunder med bl.a. tag, de fleste vinduer/døre, køkken og bad. Boligen råder over 136 m2 og hertil hører en 68 m2 stor garage fra 1999 med tilhørende redskabsrum, hvor "handy-manden" kan sysle med gør-det-selv-projekter. Huset er indrettet med separate soveværelsesafdelinger, hvilket egner sig perfekt for børnefamilien. I får I alt fem soveværelser, et badeværelse med bruseafsnit, et køkken med en spiseplads og en stor stue, som danner rammerne for husets samlingspunkt. Badeværelset er opført i lyse og indbydende farver med et flot glasafskærmet bruseafsnit og gode opbevaringsløsninger ved vasken. Den lyse indretning går igen i det velindrettede køkken, der viser sig med en flot kombination af hvide elementer, mørke bordplader og karismatisk gulv. Her er der endvidere indrettet en hyggelig spisekrog, og der er direkte adgang til indgang, hvor der er indrettet med vaskefaciliteter og ret så meget skabsplads. Vinkelstuen giver rig plads til at kombinere spiseafdeling og opholdsmiljø, og når vejret tillader det, kan I bevæge jer ud på den solbeskinnede terrasse herfra og nyde livet under åben himmel.

Huset er i særdeles god stand, langt over gennemsnittet jfr. tilstandsrapporten, og huset har endvidere et flot energimærke med karakteren C.

Nærområdet er grønt og naturskønt med langstrakte marker og 8 minutters kørsel fra Skive Fjords fredelige aner. Ja, her ånder alt ren idyl, og I skal ikke mange minutter væk til fods før I når den nærmeste dagligvarebutik, specialforretning eller skole. Her har I det hele inden for rækkevidde, og når fritidsinteresserne skal plejes, så ligger både idrætsforeninger og Søby-Højslev Arena indenfor gåafstand. Ja, man kan ikke andet end at falde for nabolaget, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så lokker Skive midtby med alt fra gastronomi og kulturelle oplevelser til familiefornøjelser og gode uddannelsesinstitutioner mindre end 10 minutters kørsel fra hoveddøren.

En bedre beliggenhed ses sjældent for børnefamilien, og med byens mange faciliteter, så vil I elske at bo her. 

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5