Kærvænget 17

  • 140 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 140 m2
  • Grundareal: 1063 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1965
  • Ombygget: 2015
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Ombygget og stilfuld villa i Dommerby med fin udsigt til fjorden.

Huset er opført i 1965, men ombygget i 2015, så det i dag fremstår knivskarpt. Af modernisering kan bl.a. nævnes vinduer, døre, tag, isolering, facaderenovering mv. En bolig med lav varmeudgift.

Boligen har et rustikt ydre med flere terrasser, så der er rig mulighed for at fange en solstråle i ny og næ. Huset ligger placeret på en stor grund,  nærmere bestemt med et grundareal på hele 1.063 kvadratmeter. I haven er der masser af plads at boltre sig på, og der indbydes til både leg og afslapning. Til huset hører desuden en splinterny carport opført i 2016.

Villaen er indrettet med flotte detaljer, der tæller unikke gulve, gennemgående lyse vægge og et yderst behageligt lysindfald. Den elegante gang med god plads til overtøj og opbevaring giver adgang til villaens resterende rum. Her vil I særligt få glæde af et stilrent køkken, der kan tilbyde alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er endda indrettet med barstole, så man rigtig kan have det hyggeligt, mens madlavningen står på. Et køkken der sjældent er set hyggeligere med så mange fine detaljer! Det samme kan faktisk siges om den store stue, der tilbyder både sofa- og spisestue. Rummet lyses op af de store vinduespartier, hvorfra man dagligt kan nyde udsigten til den skønne have. Fra stuen er der udgang til husets moderne terrasse med flere hyggekroge. Endvidere byder de 140 kvadratmeter boligareal på hele fire værelser,  alle med god skabsplads, lyse vægge og velholdte gulve. Herudover kan I glædes ved et særligt unikt badeværelse med klinker, bruseniche og ikke mindst et badekar. I villaen er der tilmed et imponerende bryggers, der er så hyggeligt at man næsten får lyst til at vaske tøj dagligt.

Et hus der bestemt er et besøg værd.

Nærområdet lægger op til løbeture eller gåture i det naturskønne område langs fjorden. Fra indkørslen er der ca. 3 km til Højslev eller Skive ad cykelsti. I Højslev finder du bl.a. skole, indkøb og togstation. Busstop og børnehave er dog indenfor 300 meter.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5