Kielgastvej 17

 • 143 m2
 • 5
 • 1.345.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 2078
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 143 m2
 • Grundareal: 671 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1943
 • Ombygget: 1985
 • Energimærke: D

Beskrivelse

 

Stilfuldt indrettet villa, beliggende i et af Skives eftertragtede kvarterer, hvor der indenfor en radius af blot 500 meter er adgang til bl.a. gågade, supermarked, kiosk, bager, park og anlæg, Krabbesholm Skov, Skive Stadion, Spar Nord Arena, Skive Museum mv.

Villaen, som er opført i 1943, fremtræder særdeles velholdt og er indvendigt holdt i hvide og lyse nuancer. Den omkringliggende have er rig på træer, buske og kræver derfor et minimum af vedligehold. Mod syd er der udgang fra huset til en dejlig terrasse med halvmur, muret pejs og trappe til haven.

Vi byder indenfor til en lys entré med plads til garderobeskabe, og hall med trappe til 1. sal og adgang til kælderen. Her får du muligheden for at have separat spisestue og dagligstue flot præsenteret af de lyse trægulve. Spisestuen har udgang til den skønne terrasse med udepejs og dagligstuen byder på en dejlig brændeovn. Køkkenet har klinkegulv og fremtræder med lyst inventar og en hyggelig spisekrog. Den solide trappe til 1. sal prydes med skønt lysindfald fra ovenlysvinduet, der også lyser fordelingsgangen fint op. Her er der også godt med skabsplads. Endvidere finder du et badeværelse med toilet og kar med bruser, et børneværelse, et mindre værelse med skabe, samt husets master bedroom med faste skabe, udgang til svalegang og flot udsigt over bl.a. Krabbesholm Skov.

Kælderen er meget brugbar med god loftshøjde og indgang i niveau med haven. I dette plan finder du en fordelingsgang med trappeopgang, et badeværelse med klinkegulv, vandskurede vægge, toilet og bruser, 2 store sammenhængende rum med masser af anvendelsesmuligheder, et vaskerum med plads til tørretumbler og vaskemaskine, samt vask med underskabe og masser af skabsplads.

Stor, ekstra bred, muret garage med plads til hobby værksted. I forbindelse med garagen ligger der en mindre overdækket terrasse med aftensol i sommermånederne.

Velkommen på Kielgastvej 17!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5