Kløvervej 8

  • 138 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 138 m2
  • Grundareal: 948 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1965
  • Ombygget: 1975
  • Energimærke: D

Beskrivelse

I et roligt villakvarter, hvor smuk natur bugter sig i baggrunden, ligger dette charmerende hus og stråler med masser af charme og en klassisk byggestil. Her åbner en dejlig have sig op, og man forestiller sig straks, hvordan børnene løber og leger, imens familien samles om grillen på terrassen og en dejlig sommerdag tilbringes i skønt selskab. Her har I de perfekte rammer for et pragtfuldt udeliv, hvor livet nydes under åben himmel i rolige omgivelser, og hvor hverdagens bekymringer forsvinder på et splitsekund.

Denne charmerende villa er opført i 1965 og strækker sig over 138 veldisponerede kvadratmeter. Indenfor ses en helt perfekt planløsning, som både giver plads til familieliv og privatliv, når huset udfolder sig med tre gode værelser, et bryggers, stort køkken og et nydeligt badeværelse. Som prikken over i’et binder den lyse stue hele herligheden sammen og skaber et skønt opholdsmiljø, hvor dagen tilbringes tilbagelænet i sofaen, imens den fine udsigt over haven betragtes. Når vejret tillader det, kan I bevæge jer direkte ud på den overdækkede terrasse, hvor de sene timer tilbringes i læ for aftenbrisen og dagen afsluttes på bedste vis. Huset byder endvidere på en garage og et godt kælderplan, indrettet med to disponible rum, som giver jer et hav af anvendelsesmuligheder.

Alt dette får I, og så er villaen tilmed beliggende i et dejligt nabolag med byens faciliteter lige ved hånden. Her er I ikke mere end en kort cykeltur fra en velassorteret dagligvarebutik, der lokker med et spændende udvalg af friske råvarer. Børnefamilien kan glæde sig over den nærtliggende skole, og så er I ikke mere end 7 minutters cykeltur fra vandet.

Hvad mere kan man ønske sig? Denne villa venter bare på jer!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5