Kvartsvej 1

  • 24 m2
  • 2

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
  • Boligareal: 24 m2
  • Grundareal: 2840 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1966

Beskrivelse

Dette ældre fritidshus, som er perfekt lokaliseret ved Knud Strand, appellerer til dig, der forbinder feriestunder med absolut ro og simpelhed. Man får her en række yderst eftertragtede kvaliteter, som mange af os stræber efter og savner i hverdagen, vigtigst af disse kvaliteter er roen og tiden. Her på Kvartsvej finder du det enkle og ukomplicerede liv, som helt naturligt kommer til at sætte rammen om ferierne og weekendturene.

Den skønne træhytte er med sine kompakte 24 kvadratmeter en sød lille sag, hvor man kan slappe af i spartanske omgivelser. Huset fra 1966 har noget oprindeligt over sig med sine rustikke trævægge og -lofter, som går igen overalt. Boligen består af en lille fin køkkenkrog med komfur/ovn, køleskab og en lille tilberedningsplads. Der er også både skabs- og hyldeplads til service. Fra køkkenet er der åben front mod stuen, som er et helt fantastisk rum med vinduer til næsten alle sider, hvilket på fineste vis lukker den grønne naturgrund med ind i lokalet. Der er udgang til den store overdækkede terrasse, og i hjørnet af rummet er der indgang til boligens soveværelse med køjesengsarrangement. Huset rummer dertil  wc med håndvask, som man kommer til via en separat indgang på den anden side af bygningen.

Omkring det lille hus får man desuden en virkelig skøn og stor havegrund, som kan tages i brug på mange måder. Ja, kort sagt kan man nyde dette primitive refugium præcis som det er, eller man kan bygge til og udvide/opdatere.

Uanset hvad får man stadig en skøn beliggenhed i et roligt og attraktivt område ganske få hundrede meter til stranden. Stranden er en lækker, børnevenlig sandstrand med badebro og toiletforhold. Fra Knud Strand er der kort afstand til indkøb i den nærliggende by Rødding.

Det simple sommerhusliv tæt på vandet venter på dig!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5