Lærkebakken 47

 • 125 m2
 • 5
 • 1.545.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1924
 • Beliggenhedsby: 8831 Løgstrup
 • Boligareal: 125 m2
 • Grundareal: 785 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1998
 • Energimærke: C

Beskrivelse

På Lærkebakken 47 byder denne flotte etplansvilla indenfor, og her kan det næste kapitel i familiens liv udfolde sig på en vidunderlig ejendom med en god beliggenhed i det hyggelige Løgstrup.

Ejendommen befinder sig i et roligt villaområde ikke langt fra hovedgaden, hvor langstrakte vidder og grønne marker flugter rundt om kvarteret. Her kan man trygt overlade børnene til leg på egen hånd i de fredelige gader, og byens skole ligger desuden lige indenfor cykelafstand fra boligen. Familien kan glæde sig over en placering i et nært bysamfund tæt på indkøb, spisesteder og lokale butikker, og her er scenen sat for idylliske samværstimer med de nærmeste.

Huset er et klassisk, nyere hus med et flot valmet tag. Her er hele to carporte til parkering af alle slags transportmidler. Ejendommen indledes af en stor forhave belagt med fliser, og hele grunden omkranses af en tæt hæk, hvilket giver jer en privat baghave. Her står en overdækket terrasse klar til brug, når vejret er til det, og derudover medfølger en velholdt græsplæne, bålsted og endnu en afskærmet, stor terrasse. Haven byder ind med talrige hyggekroge til solrige eftermiddage i det fri, og på den største, sydvendte terrasse kan de sociale udestunder forlænges til langt ud på aftenen.

Inden døre fordeler husets 125 kvadratmeter sig på en familieideel planløsning med hele fire soveværelser, et walk-in closet, et praktisk bryggers, et stort badeværelse med bruseniche, et stort køkken alrum og en god stue med plads til de fyldige flydermøbler. Alle rum har en moderne indretning med gode lysindfald.

Denne smukke villa fortjener et ekstra kig – velkommen indenfor!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Norgaardsvej 78

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt...

Astrid Bladt

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Astrid Bladt

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt orienteret af ejendomsmægleren under salgsforløbet. Jeg kan klart anbefale Huseksperten.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5