Landevejen 33

  • 155 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
  • Boligareal: 155 m2
  • Grundareal: 740 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1900
  • Ombygget: 1968
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Dette hus ligger roligt i den lille landsby Håsum omgivet af bølgende marker, kun 13 min kørsel fra Skive. Udefra syner huset ganske sædvanligt med sine gule mursten og småstensindkørsel, men indenfor overrasker det med en gennemført og velrenoveret indretning perfekt til børnefamilien. 

Hjemmets 155 m2 byder på et skønt lysindfald, og alle rum er præget af velvalgte og gennemgående materialer så som de lyse trægulve og de flotte klinkegulve med sorte italienske klinker. Oppe på første sal byder huset på en forbilledlig udnyttelse af loftspladsen i form af to hyggelige værelser under det skrå tag. Det ene værelse har hvidmalet træbeklædning og skrå vinduer, og værelset langs reposen giver mulighed for at indrette en fredelig kontorplads. 

Fra første sal bevæger trætrappen sig ned i køkkenet, hvor det moderne inventar suppleres af det fine træloft og skaber et hyggeligt rum til lækker madlavning og gode måltider rundt om køkkenbordet. Når det gælder sofahyggen, så ligger stuen lige ved siden af og lokker med en varm brændeovn og åbne kvadratmeter.  

Familiens medlemmer kan lægge sig roligt til rette i stueetagens to værelser, det ene af dem med indbyggede skabe og direkte indgang til det forberedte badeværelse, som blot har brug for sanitetsinstallationer for at blive til virkelighed. Indtil da har man glæde af husets allerede eksisterende og rummelige badeværelse med vaskemaskine og god bruseplads. 

Selve huset er fra 1900, men er gennemgribende blevet opdateret i indretningen. Der er stokerfyr, brændeovn samt et solvarmeanlæg, der betyder fornuftige opvarmningsudgifter. Stueetagen har gulvvarme.

Huset byder også på en 20 m2 garage til bilen, og en overdækket terrasse ud mod den afskærmede forhave med nedgravet trampolin. I baghuset får du et drivhus til hobbygartneriet. Velkommen til den landlige idyl! 

Ansvarlig mægler

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Norgaardsvej 78

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt...

Astrid Bladt

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Astrid Bladt

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt orienteret af ejendomsmægleren under salgsforløbet. Jeg kan klart anbefale Huseksperten.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5