Lokesvej 60

 • 115 m2
 • 4
 • 1.200.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1513
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 115 m2
 • Grundareal: 514 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1987
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Energimærkning er helt misvisende i forhold til det faktiske forbrug, der kun er kr. 8.793 årligt. Der er endvidere installeret solcelleanlæg så der er lavere forbrug af el.

Kom med til dette attraktive boligområde i Skive, hvor du får grønne områder med hyggelige stisystemer – bogstaveligt talt – lige i baghaven. Adressen er Lokesvej 60, og her venter denne etplansvilla på at byde velkommen.

Ejendommen ligger ugeneret for enden af den lukkede og rolige vej, med privat adgang for vejens beboere til det naturskønne skov- og engområde, der udfolder sig bag huset. Villaen fremstår velholdt med rustrødt tag, hvorpå der er monteret solcelleanlæg for at spare dig for energi. Villaens store garage ligger som en integreret del af boligen med masser af lækre kvadratmeter til handymandens værktøj, plæneklipperen eller havemøblerne. Garagen lukker ligeledes direkte om til baghaven, så når vejret er til det, kan projekterne færdiggøres i solskinnet.

I den bedste solvinkel mod syd hæver grunden sig en smule og byder op til et dejligt udeliv med græsplæner til leg og ballade og terrasse, hvor man kan læne sig tilbage med overblik over den lille vej.

Inden døre bliver man budt velkommen til en veldisponeret planløsning, der gemmer på tre gode soveværelser og et stort badeværelse med badekar og bruser, i en afdeling for sig, mens spisekøkkenet, vaskebryggerset og vinkelstuen samler sig i den modsatte ende af huset.

Den store entre fordeler jævnt pladsen med adgang til næsten samtlige rum. Kun bryggerset tilgås gennem køkkenet, og har samtidig sin egen, praktiske udgang direkte til garagen. Her er der god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt kummefryser. I spisekøkkenet kan køkkenchefen se frem til masser af skabs- og bordplads, der gør madlavningen til en leg, og her er samtidig alle hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine. I den store vinkelstue kan man nemt lave hyggeafdeling med sofa- og tv-stue samt arrangere et stort middagsbord, hvor både familie og gæster kan samles til festlige stunder. Fra stuen går døren op til terrassen, så man hurtigt kan rykke morskaben ud i det fri.

Velkommen!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Norgaardsvej 78

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt...

Astrid Bladt

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Astrid Bladt

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt orienteret af ejendomsmægleren under salgsforløbet. Jeg kan klart anbefale Huseksperten.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5