Lundøvej 28

 • 277 m2
 • 10
 • 1.250.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1652
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 277 m2
 • Grundareal: 4339 m2
 • Værelser / stuer: 10
 • Byggeår: 1862
 • Ombygget: 1976
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Velkommen til Lundøvej, et fredeligt område med langstrakte marker og højt til himlen. Ja, her er der udsigt til livsnyderi i ren idyl, og man falder hurtigt for det trygge nabolag, som danner de perfekte rammer for familielivet. I går naturligvis heller ikke glip af hverdagens fornødenheder, for bare få minutters kørsel herfra ligger Højslev med gode indkøbsmuligheder, skole og togstation. Der er endvidere gode busforbindelser få hundrede meter fra huset. Med en beliggenhed som denne vil I aldrig mangle noget.

Den charmerende og historiske villa er opført i 1862 og rejser sig på en let kuperet og ganske stor grund på hele 4.339 kvm., som udmunder i en stor og parklignende have med et flisebelagt terrasseområde som samlingssted og masser af plads for børnene at boltre sig på. Endvidere er der indrettet en rummelig carport og et redskabsrum, hvor havemøbler og lignende kan gemmes af vejen i vinterperioden.

Indenfor venter jer en rummelig bolig i to velindrettede plan, en super god planløsning og et behageligt lysindfald fra de mange vinduer. Fra entreen har I et af stueplanets to badeværelser med separat bruseafsnit og vaskefaciliteter, samt et stort aktivitetsrum, der kan anvendes efter ønske. I samme afdeling ligger et værelse og et fyrrum side om side med hinanden, imens det store køkkenalrum støder til og giver masser af plads til kulinarisk udfoldelse. Ydermere får I et mindre værelser og to skønne stuer, den ene med pejs, som indbyder til sofahygge foran det knitrende brænde. 1.salen åbner op for fire store soveværelser, et badeværelse med kar og et uudnyttet loftsrum, hvor I kan slippe den fantasifulde indretning fri og udnytte de ekstra kvadratmeter, præcist som det passer jer.

Her venter jer et dejligt inde- og udeliv med masser af plads til familielivet, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at I vil finde jer godt tilrette her.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5