Lundøvej 30

 • 162 m2
 • 6
 • 1.395.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1416
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 162 m2
 • Grundareal: 987 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1980
 • Energimærke: D

Beskrivelse

På Lundøvej 30 i Højslev Kirkeby ligger denne lyse og indbydende villa opført i 1980. Boligen står i en super stand, hvilket I ikke vil være i tvivl om, når I træder indenfor i den 162 kvm. store bolig. Dertil kommer yderligere 80 kvm. kælder, der har masser af opbevaringsmuligheder, og en 63 kvm. stor garage sammenbygget med huset.

I stueplan er der indrettet med tre gode børneværelser, der kan indrettes som hyggelige børneværelser, legerum eller kontorer, og herudover finder I et stort soveværelse, hvor boligens store badeværelse er lige inde på den anden side af væggen. Badeværelset er både rummeligt og lyst med lyse klinker og en stor bruseniche, og i kælderetagen er yderligere et badeværelse indrettet, hvorfor I ikke behøver at stå i kø om morgenen, når hele familien skal gøre sig færdige. På stueplanet er endvidere et dejligt køkken med masser af skabs- og bordplads indrettet med flotte overflader og gulve, der giver et indbydende islæt til det store, åbne køkken. Fra køkkenet bevæger I jer ind i én af de i alt to stuer. Den første stue, I møder, er den store af slagsen, med et flot, lyst gulv og gode kontraster på de mørke vægge skaber et fantastisk opholdsrum for både store og små. Det er også fra denne stue, at I går ind i den mindre stue, som kan bruges til pejsestue, et lille bibliotek eller bare et rum, hvor benene kan smides op, og I kan slappe af efter en lang dag på arbejde.

Fra stuen og køkkenet går I ud på de to terrasser,  en vestvendt og sydvendt en af slagsen. Begge terrasser ligger direkte ud til den store have, og ligegyldigt hvorhenne du befinder dig på grunden og terrassearealerne, er du omringet af ro, fred og høje træer og buske, som giver en børnevenlig og ugenert have.

Højslev Kirkeby ligger som en hyggelig flække kun 4 km. fra Højslev Stationsby og ikke mere end 9 km. fra centrum af Skive, hvor eftertragtede gymnasier, indkøbsmuligheder, et godt butiksmiljø i både gågade og i storcentret samt fritidsaktiviteter med alt fra svømning, fodbold og håndbold til atletik og golf er en del af bylivet. Fra boligen er der under 4 km. til kystlinjen ud mod Skive Fjord, hvorfor I kan hoppe på cyklen i indkørslen og bare 10 min. senere stikke fødderne i den friske fjord.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5