Lundøvej 68

 • 114 m2
 • 4
 • 645.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1022
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 114 m2
 • Grundareal: 1700 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1961
 • Ombygget: 1968
 • Energimærke: D

Beskrivelse

FIN OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

På Lundøvej 68 ligger denne fine villa blandt langstrakte vidder, grønne marker og fuglekvidder. Med denne adresse får I en helt indflytningsklar bolig, som med sine 114 kvadratmeter og veldisponerede planløsning er ideel for både singlen eller parret.

Villaen fremstår flot med en mørk facade og med hvide karme om vinduerne. Fra vejen fører indkørslen hen til en stor garage, og i forlængelse ligger både et hobbyværksted, et stort redskabsrum samt et disponibelt rum, perfekt til den pladskrævende hobby. Huset er naturligvis også omkranset af en skøn have, som kræver minimal vedligeholdelse, og her kan man slå sig ned på den sydvendte terrasse og bare nyde tilværelsen i ro og mag. Grunden er på hele 1.700 kvm, så der er masser af plads til udeaktiviteter.

Boligen råder over 114 hyggelige kvadratmeter, som er helt klar til indflytning. Køkkenet er opført i hvide elementer med god bord- og skabsplads, og herinde kan man også indrette en lille spisekrog. Spisestuen og stuen ligger i åben forbindelse med hinanden med gode indretningsmuligheder, og da de står med store vinduespartier mod syd, er her et skønt lysindfald. Derudover byder boligen på tre fine værelser, et lyst flisebadeværelse, et gæstetoilet og et teknikrum.

Beliggenheden er intet mindre end fantastisk. Villaen ligger roligt midt i den smukke natur med få kilometer til Skive Fjord og Bådsgård Vig. Dagligdagens fornødenheder finder man i de omkringliggende landsbyer, og med mindre end 10 kilometer til Skive midtby kommer man aldrig til at mangle noget.

Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5