Nymøllevej 24

 • 162 m2
 • 5
 • 350.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 934
 • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
 • Boligareal: 162 m2
 • Grundareal: 695 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1900
 • Ombygget: 1975
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Midt i Jyllands smukke natur ligger denne charmerende bolig og pryder vejene i Rødding. Området er i sandhed enhver naturelskers drøm, for her er brede vidder med grønne marker så langt, øjet rækker, kun afbrudt Limfjordens blide bølgebrusen mod vest. Det betyder dog ikke, at I kommer til at mangle nogle af hverdagens fornødenheder i den lille by, for tæt på adressen ligger både gode indkøbsmuligheder og spisesteder. Byen har derudover også både skole og dagsinstitutioner, og I vil trygt kunne sende børnene afsted på cykel om morgenen gennem de rolige villaveje. Trænger I til lidt adspredelse fra naturen og at mærke storbyens pulserende liv, kan I komme til Skive Centrum på blot tyve minutter i bil.

Nymøllevej 24 byder på en skøn villa opført i røde mursten med sort tag og hvide vinduesrammer. Boligen er omringet af en flisebelagt forgrund, hvor I har god plads til parkering af alle familiens transportmidler. I får derudover en skøn baghave med græs og plantebed samt et skur og en stor, flisebelagt terrasse, hvor de voksne kan nyde solens varme stråler, mens børnene tumler i haven.

Når I træder indenfor dørene i det 162 kvadratmeter hyggelige hjem, mærker I hurtigt den indbydende og varme atmosfære, der er i alle rum. Her får I en ideel planløsning med to indgange til underetagen, hvor I udover to værelser får en stor vinkelstue med mulighed for at adskille sofa- og spiseområde. Køkkenet står flot med lyse elementer, alle hårde hvidevarer og plads til et lille spisebord. Husets badeværelse er yderst rummeligt med flotte lyse klinker på gulvet, god bordplads og plads til vaskesøjle. På 1. sal er der indrettet så børnene kan have deres egen etage, med en stor fælles repos og to gavlværelser.

Kort sagt får I en veldisponeret og mulighedsrig bolig, der i sandhed har masser af sjæl og varme. Værelserne har gode størrelser til både små og store børn, og villaen er altså ideel til enten familien eller parret, der ønsker god plads at brede sig på.

Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5