Primulavej 30

  • 110 m2
  • 8

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 110 m2
  • Grundareal: 719 m2
  • Værelser / stuer: 8
  • Byggeår: 1965
  • Energimærke: E

Beskrivelse

I den sydlige del af Midtjyllands hyggeligste by, Viborg, ligger denne skønne villa og venter på sine nye ejere. Beliggenheden fås næsten ikke bedre, for her på Primulavej er man placeret i smørhullet af byens mange udbud, grønne områder og Søndersøens sublime natur. Og huset rummer tilmed en fantastisk kælder, der har mange anvendelsesmuligheder. I får dermed hele 220 kvadratmeter at udfolde jer på. Lyder det godt?

Så kan vi toppe omgivelsernes herlige kvaliteter med denne pragtfulde villa. Placeringen betyder fredelige rammer for børnefamilien, og de mindste kan trygt cykle til områdets skole på egen hånd ad de nærtliggende, små stier. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen med indkørsel til garage mod venstre. Grunden omkranses af hæk hele vejen rundt, og haven er smukt anlagt med diverse bede og solskinsberigede terrasser, hvorpå sommertimerne med fordel kan nydes. Havens mange hyggekroge er desuden ideelle til eftermiddagslæsningen og middagsluren – eller en god omgang gemmeleg.

Inden døre forkæles I med et boligareal i stueplan på 110 veludnyttede kvadratmeter. Og kælderens mange disponible rum gør huset særdeles rummeligt. Huset egner sig særdeles godt til den store børnefamilie eller parret med pladskrævende hobby.

Entréen fører ind til det ene soveværelse og videre ind i det lyse gangareal, der både åbner op for badeværelse, to soveværelser samt køkken. Endelige er der den rummelige stue, der har udgang til den yderst anvendelige udestue. Her kan mange aftener bruges i socialt samvær med udsigt over den dejlige have – ren idyl og hygge! Kælderen byder yderligere på badeværelse, gæstetoilet og fire rum til anvendelse efter behov.

Viborg by er kendt for sin historiske charme og talrige museer samt seværdigheder. Adressen ligger tæt på mangfoldige indkøbsfaciliteter, busforbindelser samt Sønæs, hvorfra man om sommeren kan tage en kølig dukkert i Søndersøens badevand.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5