Ramsdahlsvej 8

  • 120 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 120 m2
  • Grundareal: 720 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1973
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Det hyggelige Dommerby har måske den dejligste beliggenhed af alle Skives omkringliggende bydele. Her er man tæt ved Skive Fjord i et område udelukkende bestående af villaer og lukkede vænger, som gør kvarteret roligt og børnevenligt. Du har ikke langt til indkøb, skole, børnehave eller andre af hverdagens fornødenheder. Om du vælger Skive eller Højslev området, så er du fremme på få minutter. Er der brug for bustransport, så er der hyppige afgange mod både Skive og Højslev få meter fra døren. Fra huset er der et fint lille fjordkig og udsigt ind mod Skive by.

På Ramsdahlsvej 8 slænger denne lysmurede etplansvilla sig nysseligt på den veltrimmede grund med mørkt tag og dueblåt træværk, der går igen på gavlen og garageporten. I forhaven knejser flagstangen stolt med overblik over den nemme og velanlagte have, som byder på dejlige blomsterbede og to læterrasser i både syd og vest, hvor man får mest muligt ud af solskinstimerne.

Den store garage kan rumme bilen og familiens cykler, mens et charmerende hobbyværksted lægger sig ved dens side ideelt til fritidsinteresserne, hvor børnene kan se forældrene over skulderen. Ad en overdækket terrassegang kan man komme lige ud på den anden side til aftenterrassen eller ind i husets vaskebryggers, hvilket gør uderummet perfekt til at hænge vasketøjet til tørre i alt slags vejr.

En god planløsning viser sig indendøre, hvor huset åbner op til to børneværelser og et større forældresoveværelse med indbygget plads til garderoben. Den store fordelingsgang er velindrettet med et rummeligt indhak til overtøjet og sko. Herfra lukker man også op til det store badeværelse med bruseniche og masser af skabsplads.

Hjemmets hjerte er det indbydende køkkenalrum og den lyse stue mod syd, der forenes midt i boligen. Køkkenet er nydeligt og tidløst opført i hvidt med mørke, træfarvede rammer om modulerne. Her er alt i hårde hvidevarer og en skøn indretningsplads til spiseafdelingen. Stuen ligger lige i middagssolens bløde stråler, som inviteres indenfor ad de store vinduespartier. Her kan terrassedøren åbnes på vid gab til boligens anden terrasse, som er indrammet af stakit, så grillstunderne kan nydes i privathed.

Velkommen!

Ansvarlig mægler

Har du spørgsmål til boligen? Jeg står altid klar til at hjælpe dig.