Rolighedsvej 20

 • 176 m2
 • 6
 • 1.595.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1807
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 176 m2
 • Grundareal: 904 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1986
 • Ombygget: 1990
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Beliggende i roligt villakvarter i Højslev, finder du denne murstensvilla med rødt tegltag. Villaen er opført i 1986 og byder på i alt 176 m2 fordelt på to plan. Ejendommen ligger centralt, og det er således muligt at nå indkøb på blot 5 minutter. Desuden er der kun 800 meter til Højslev Station, og indenfor ca. 1 km er der 2 skoler, 2 børnehaver, idrætsanlæg samt Søby-Højslev Arena med friluftsbad.

Villaen er det oplagte køb for børnefamilien, der søger et hjem i rolige omgivelser med masser af plads.

Boligen indeholder i stueplan en stor, rummelig entré, der giver rigelig plads til opbevaring af overtøj og sko. Her finder du også underetagens store badeværelse med hvide klinker, en stor bruseniche og god skabsplads, samt et forældresoveværelse med lyse trægulve og en indbygget skabsvæg.

Køkkenalrummet indbyder til gode familiestunder i den hyggelige spisekrog, imens aftensmaden tilberedes. Rummet er indrettet med rødt klinkegulv, et køkken holdt i lyse elementer samt en charmerende skabsvæg med glaslåger. 

I stueplan finder du ydermere praktisk bryggers med en vaskemaskine og en tørretumbler samt en stor stue, der giver rigelig plads til både spisebord og sofaarrangement. Du kan også herfra træde direkte ud på den flisebelagte terrasse i den store, ugenerte have, der indbyder til børneleg og lyse sommernætter på terrassen. 

En trappe fører dig fra den store stue op til boligens charmerende 1. sal med lyse trægulve og –lofter samt fritlagte, sortmalede bjælker. For enden af trappen ligger et opholdsrum, der med fordel kan benyttes til ekstra stue eller indrettes til teenage-afdeling. Derudover finder du et stort soveværelse med skabsvæg, endnu et soveværelse samt et badeværelse med sort og hvid ternet gulv og en alternativ men smart bruseniche-løsning. 

På grunden finder du endvidere stor carport med tilhørende redskabsrum samt en nydelig lille pavillon i haven.  

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5