Rugbakken 5

 • 102 m2
 • 4
 • 895.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1406
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 102 m2
 • Grundareal: 732 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1968
 • Energimærke: D

Beskrivelse

 

På Rugbakken 5 ligger dette gule murstenshus åbent for en ny familie. Nærområdet er roligt og flot pyntet med villahuse og marker så langt øjet rækker. 1 km mod øst ligger Højslev midtby, der udover skole og børnehave også byder på dagligvarebutikker, slagter, pizzeria og meget mere. Det er også her du finder den nærmeste togstation, så du kan blive fragtet rundt i landet. Mod vest ligger Skive med en afstand på godt 4 km eller 5 minutters kørsel som byder på et hyggeligt bymiljø og masser af forskellige kulturaktiviteter.

Husets indgang hæver sig over gadeplan, og bilen kan trilles ind i garagen i husets kælder så den kan stå lunt og tørt. Forhaven er flot udsmykket med buske og en flagstang. Bag huset ligger baghaven med en smuk, grøn have i flere niveauer hvor man kan spille bold med ungerne eller luge lidt i bedene. Mod syd ligger en afskærmet terrasse med træbelægning og flot udsigt hvor middagsmaden kan indtages i lyset af den nedgående aftensol.

En trappe fører op til hoveddøren der åbner op ind til en stor, lys entré. Her fordeler kvadratmeterne sig på stueetage og kælderplan. I stueetage finder vi tre soveværelser, et badeværelse, et køkken og en stor stue. Alle værelser har gode størrelser og to af dem har god skabsplads. Badeværelset er indrettet med pænt klinkegulv og fliser på væggene samt et rummeligt indmuret badekar med brus. I det hyggelige køkken er der for enden plads til spiseafsnit til hyggelige familiemåltider. Stuen er stor og rummelig og har et flot lysindfald fra de store vinduespartier, der spejler sig i de flotte, lyse gulve. Nedenunder i det sunde kælderplan finder vi et badeværelse, og de disponible rum kan uden problemer indrettes til fritidsaktiviteter for de unge eller de voksne.

Et flot og velholdt hus som fortjener et besøg!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5