Rusengvej 4

 • 208 m2
 • 5
 • 525.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 992
 • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
 • Boligareal: 208 m2
 • Grundareal: 765 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1961
 • Ombygget: 1971
 • Energimærke: D

Beskrivelse

En velindrettet og funkis-inspireret villa fra 1961 med et dejligt udeliv og misundelsesværdig udsigt over vandet. Lyder det som drømmeboligen for jer? Så står vi klar til at opfylde drømmen.

Vi byder velkommen til denne charmerende villa, hvor en nydeligt anlagt forhave tager jer direkte op til hovedindgangen. Døren går op og 208 beboelige kvadratmeter udfolder sig med plads til familieliv. Villaen fordeles over en stue- og en kælderetage, og giver et hav af indretningsmuligheder. Den 89 m2 store kælder byder på et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, fyrrum og flere disponible rum, hvorfra der er adgang husets garage. Imens viser stueetagen sig med charmerende trælofter og en skøn indretning, med fine træelementer i køkkenet, samt et badeværelse og gæstetoilet, der er indrettet i lyse farver med blå detaljer. Fra det store køkkenalrum er der adgang til den store entre, og en stor todelt stue, hjemmets samlingspunkt, som indbyder til hyggelige stunder i familiens lag. Planløsningen afsluttes med to gode værelser, hvor både børneværelset og forældreværelset kan indrettes. Til sidstnævnte er der yderlige et rum, der kan indrettes til walk-in closet. Villaen er utrolig charmefyldt, men hvis I drømmer om at modernisere, så kan huset nemt opdateres med få istandsættelser.

Mod syd, perfekt placeret i forhold til solen, venter der jer et dejligt udeliv, hvor gode terrasseområder, både overdækkede og åbne, nærmest inviterer til at læne sig tilbage på solstolen og nyde sommerens lune dage, imens haven breder sig med blomstrende bede og den smukke udsigt over vandet sætter den helt rigtige stemning for udelivet.

Hele herligheden ligger på Rusengvej 4 i Junget, bare en smuttur på cykel fra vandets skvulpende bølger, som giver anledning til friske dukkerter og hyggelige slentreture. Med denne beliggenhed er langstrakte marker og grønne arealer blot en del af gadebilledet, og man fornemmer hurtigt nabolagets fredelige og idylliske atmosfære. Det bliver bare ikke bedre, for hvad mere kan man ønske sig?

Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5