Sallingsundvej 9

 • 156 m2
 • 3
 • 1.195.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1150
 • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
 • Boligareal: 156 m2
 • Grundareal: 1351 m2
 • Værelser / stuer: 3
 • Byggeår: 1906
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Forbered jer på at blive forelskede, når vi nu har æren af at kunne præsentere jer for denne lyse, lækre og indflytningsklare villa midt i hyggelige Roslev – perfekt for familien, der ønsker trygge rammer. Og skulle I ønske jer tæt på naturen, så får I tilmed en skøn udsigt til de grønne marker, som huset grænser helt op til.

Villaen er roligt beliggende, og den præsenterer sig selv smukt. Fra vejen fører den perlegrusbelagte indkørsel hen til den dobbelte carport, og en dejlig, grøn have breder sig ud bag boligen mod syd og gemmer på et hav af hyggekroge. Her kan I få frisk græs under tæerne eller nyde tilværelsen i solen på den voluminøse terrasse. I haven ligger også et udhus på 42 m2, som gemmer på et disponibelt rum, et aktivitetsrum og et hobbyværksted til familiens handyman.

Indendørs får I 156 m2 at boltre jer på, fordelt over to plan, og her er den hyggelige og varme stemning gennemgående. Smukke, lyse trægulve breder sig gennem boligen med et exceptionelt lysindfald, og det er tydeligt, at der er kræset for selv den mindste detalje. Hoveddøren åbner op til entréen, som fører jer videre ind i den dejlige spisestue, der gemmer på en hyggespreder af en brændeovn. Endnu en dejlig stue lægger sig på den anden side af dobbeltdøren, og herfra er der adgang til udestuen, der virkelig er noget ud over det sædvanlige. Sjældent set og værdigt bevaret historisk udestue, nu i flot stand, hvorfra I kan nyde udsigten over haven gennem de charmerende sprossede vinduer. Her hersker en hyggelig og let atmosfære. Stueplan byder yderligere på et fint køkken med plads til en spisekrog, et praktisk bryggers med vaskesøjle og opbevaringsplads samt et gæstetoilet. Oppe på førstesalen ligger en stor repos og to gode værelser – alle med skabsplads – samt lækkert badeværelse med både bruseniche og fritstående badekar.

Med denne beliggenhed kommer I ikke til at mangle noget! Lige ovre på den anden side af vejen ligger Roslev Skole, og få hundrede meter væk ligger SuperBrugsen. Her er I tæt på alt.

Velkommen!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5