Sæbygårdvej 6

  • 59 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 59 m2
  • Grundareal: 3610 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1973

Beskrivelse

Dette hyggelige rødmalede sommerhus ligger på en stor grund med rig mulighed for at udfolde det gode sommerliv tæt ved Limfjorden. Huset ligger i umiddelbar nærhed af Grynderup Sø. Omkring søen findes et frodigt miljø med ænder, gæs og svaner samt fugletårn og mulighed for at slå sig ned med madkurv eller krydse søen med den lille trækfærge. Nærmeste større by er Glyngøre og Nykøbing Mors som du når indenfor kort tid ved at køre over Sallingsundbroen. Sommerhusets grund er på 3.610 kvadratmeter med træer og naturgrund opdelt af en lille sø, og naturomgivelserne er således trukket helt ind på matriklen. Husets 59 veludnyttede kvadratmeter er fordelt på tre gode soveværelser, et badeværelser med brus, og husets bankende hjerte, nemlig køkken og stue, som ligger i åben forbindelse med hinanden og med en skøn brændeovn, hvor man kan lune sig på kølige dage. I forlængelse af stuen ligger en dejlig terrasse, som med sin sydøstvendte placering fanger solen allerede fra morgenstunden og følger dens gang over himlen indtil den er på vej ned igen. Her kan livet leves med morgenmad på terrassen og grillmiddag om aftenen, når de opvarmede fliser luner fødderne. Til huset hører også et udhus med plads nok til både et lille værksted, cykler og til at stille havemøblerne ind i vintermånederne. En skøn lille naturperle med plads til at nyde livet i både sol og stille sommerregn.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5