Østerbrogade 8

 • 153 m2
 • 4
 • 795.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1217
 • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
 • Boligareal: 153 m2
 • Grundareal: 781 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1918
 • Ombygget: 1991
 • Energimærke: D

Beskrivelse

I den stemningsfyldte landsby Lem, mærker man straks den hyggelige atmosfære og de idylliske omgivelser, som blot forstærkes af de grønne, omkringliggende marker. Bare 150m væk fra denne villa lokker den lokale Spar med friske og velassorterede råvarer. Her vokser børnene op i trygge og fredelige rammer, en helt perfekt beliggenhed for familielivet.

Og, familielivet er netop det, der er plads til her. Boligen udfolder sig på hele tre etager, med et veldisponeret kælderplan, hvor I finder tre disponible rum, som giver jer et hav af indretningsmuligheder. Stueplanet byder indenfor i et dejligt opholdsmiljø, hvor to stuer og en skøn udestue ligger i forlængelse af hinanden og indbyder til hyggeligt samvær foran den fine brændeovn. Her ses en flot hvælving, sprossede vinduer og et behageligt lysindfald, der tilsammen skaber en dejlig atmosfære og tilfører charme til den i forvejen stemningsfyldte villa. Et lækkert køkken i romantisk stil støder til og tilfredsstiller den passionerede hjemmekok med gode opbevaringsløsninger, flotte udstillingsskabe og masser af plads til at indrette en lille spisekrog. Stueplanet byder endvidere på et rummeligt forældresoveværelse med skabsvæg, samt et lækkert badeværelse, hvor et stort badekar indbyder til en afslappende stund efter en lang dag. Imens byder 1.salen på et nydeligt wc og tre gode værelser, hvor I nemt kan indrette jer med soveværelse, børneværelse og hobbyrum.

Villaen har det hele, og den fantastiske have med tilhørende garage sætter bare prikken over i’et. Her venter jer et pragtfuldt udeliv, og man forestiller sig straks hvordan omgivelserne forvandles til en blomsterrig oase om sommeren, imens børnene lystigt leger på plænen og lyden af børnelatter breder sig i omgivelserne.

Her går boligdrømme i opfyldelse!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Norgaardsvej 78

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt...

Astrid Bladt

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Astrid Bladt

Helt igennem god service og rådgivning. Jeg fik altid en tilbagemelding efter hver fremvisning. Jeg har hele tiden været godt orienteret af ejendomsmægleren under salgsforløbet. Jeg kan klart anbefale Huseksperten.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5