Strandetvej 26

  • 126 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 126 m2
  • Grundareal: 1365 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1956
  • Ombygget: 1974
  • Energimærke: E

Beskrivelse

I sand landidyl ligger denne toetagers ejendom med markerne ved sin side, og Limfjordens bølgebrus omkring. I Lund kan du pakke dig ind i de grønne omgivelser og bare nyde den larmende ro og de kvidrende fugle, der hænger i himlen blå. Ejendommen på Strandetvej 26 rummer mere end blot to etager, hvor boligdrømmene ingen begrænsninger har. En stor dobbeltgarage tager nemlig glædeligt imod op til flere biler, campingvognen eller lystbåden. Træd ind gennem den frodige hæk til forhavens grønne vidder, der strækker sig om til baghaven med høje træer i kanterne, som skaber tryghed og skygge i det dejlige uderum. Huset lyser op i rødt fra top til tå med hvide karme om vinduerne. Stueetagen tårner sig op højt over plænerne, så kælderetagen også får glæde af det naturlige lysindfald.

Hele 216 samlede m2 tager imod dig med over- og underplan. Stueetagens bløde trælofter giver hjemmet varme fra oven, og de mange vinduer gør det indre rum lyst og indbydende. Hjemmet venter på din kærlige berøring, der kan gøre huset til det dejligste i området. Rammerne er fine og potentialet stort. To gode værelser begge med skabe fra gulv til loft lægger sig om det åbne køkkenalrum lige inden for entréen. En stor, vinkelstue breder sig i den anden afdeling med lyset ind fra øst, syd og vest, så rummet bades i solskin lige fra morgen til aften. Udestuen forlænger det lyse rum beklædt med glaspartier, så hele haveoplevelsen kan nydes i tørvejr og læ. På denne etage får du også et master badeværelse klinket med rustikke, glaserede klinker og en separat bruseniche, samt et gæstetoilet.

Kælderen åbner op for ideer med en kæmpe gildesal, hvor børnene kan tumle, festen kan udfolde sig eller familiens overhoved kan søge privatliv. Der er dog yderligere to rum, foruden fyrrummet, der kan indrettes lige, som du ønsker. Lad blot fantasien få frit spil og skab dét, du altid har drømt om.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5