Svanevej 42

  • 109 m2
  • 4
  • 645.000 kr.

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1096
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 109 m2
  • Grundareal: 1445 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1974

Beskrivelse

Velkommen til Svanevej 42!

Her hersker en helt særlig ro med mulighed for at nyde naturens bedste sider, med fx et dejligt kig til Hjarbæk Fjord. Fritidshuset ligger placeret i et eftertragtet sommerhusområde, hvor muligheden for at se oddere, fiskehejrer og sæler trækker folket til. Det hyggelige områder byder på masser af aktiviteter i den friske luft for hele familien.

Sommerhuset er opført i 1974, men fremstår velholdt og yderst præsentabelt. Det charmerende hus omkranses af en stor grund på hele 1.445 m2, så der er rigeligt med plads til boldlege og grill i haven. Man kan glædes ved flere gode solspots i haven og nyde sin kaffe på terrassen.

Indenfor byder huset på 109 m2 som er veludnyttede. Disse fordeler sig på henholdsvis stueplan og 1. sal. Stueplanet indbefatter en entré med god plads. Herudover to gode værelser med et nydeligt lysindfald. Stueplanet tilbyder også et stort rum med stue og køkken i ét, så man kan sagtens holde gang i gryderne og deltage i samtalen i stuen. I stueafdelingen er der både gjort plads til indretning med spiseplads og sofaarrangement med brændeovn. Fra stuen er der tilmed direkte udgang til husets skønne terrasse. Selve køkkenet fremstår pænt og nydeligt. Sidst men ikke mindst indbefatter stueplanet et flisebelagt badeværelse. Trapperne leder op til en 1. sal, hvor de charmerende skråvægge i træ fortsætter. Her er indrettet en stue, hvorfra man kan nyde udsigten over vandet. Yderligere findes et rummeligt værelse. Alt i alt en ideel indretning til familien, der gerne vil have plads til alle i de naturskønne omgivelser.

Sommerhuset og området er bestemt et besøg værd, og vi står gerne klar med en fremvisning i nærmeste fremtid.  

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5