Thomsensgade 20D

  • 114 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Rækkehus
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 114 m2
  • Grundareal: 2761 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1993
  • Energimærke: C

Beskrivelse

På Thomsensgade 20D ligger dette pæne og yderst velholdte enderækkehus og venter på sin nye familie. Boligen er opført i 1993, og er beliggende midt i Skive by, og derfor har I også gågaden lige om hjørnet og dermed alle dagligdagens fornødenheder lige ved hånden.

Rækkehuset præsenterer sig selv smukt med en facade af røde mursten, med hvide karme om vinduerne og med et rustrødt tegltag, og foran hoveddøren ligger et hyggeligt og dejligt terrassemiljø, hvor tilværelsen kan nydes i private rammer. Hertil knytter sig et skur, hvor I kan gemme havehynderne og parasollen om vinteren, og bilen kan parkeres i egen carport næsten lige ved døren.

Indendørs får I en bolig på 114 kvadratmeter i to plan, hvor den hyggelige og varme stemning er gennemgående, og det samme gælder kvalitetsmaterialerne og det helt exceptionelle lysindfald. Hoveddøren åbner op til entréen med adgang til gæstetoilettet. Køkkenet står med fine, hvide fronter og gemmer på alt i hårde hvidevarer og med udgang til terrassen, og det står i åben forbindelse med alrummet, hvor der er plads til en spisekrog. Ved siden af breder den hyggelige stue sig, som byder på et hav af indretningsmuligheder med plads til både en større spiseafdeling og sofahjørne. Oppe på 1. salen ligger tre gode værelser og et stort klinkebadeværelse med separat bruseafdeling. 

Med denne adresse er I få minutters gang fra den hyggelige gågade, hvor butikkerne ligger som perler på snor, og hvor de hyggelige cafeer og lækre restauranter pryder gaderne rundt om. Der er kort til skoler og daginstitutioner, og samtidig er I blot i gåafstand fra bus og banegård.

Perfekt for kæresteparret, børnefamilien eller seniorerne!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5