Valmuevej 6

 • 139 m2
 • 6
 • 1.395.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1682
 • Beliggenhedsby: 7850 Stoholm Jyll
 • Boligareal: 139 m2
 • Grundareal: 788 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1987
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Højt beliggende villa med åben udsigt til mark og skov i horisonten. Dette er boligen til jer, der ønsker ro, lyse omgivelser og en naturskøn beliggenhed, men alligevel kun med få minutters gang fra byens fortræffeligheder.

Villaen er fra 1987, og den står smukt med en facade af røde mursten, der virkelig komplementerer de rustrøde cementtagsten. I kommer til at bo på Valmuevej, en hyggelig og rolig villavej, og herfra fører en stenbelagt indkørsel hen til garagen, som giver jer hele 32 kvadratmeter – foruden selve boligen, som råder over 139 kvadratmeter. En dejlig, grøn have omkranser boligen, og den er helt ugeneret, yderst privat og nem at holde. Den store græsplæne indbyder til leg og hyggelige stunder for familiens yngste medlemmer, mens de voksne kan nyde tilværelsen på den store og delvist afskærmede terrasse i ro og mag – og den er naturligvis vendt perfekt mod sydvest. I haven finder I også et stort skur, hvor der er god plads til fx. brænde eller cykler.

Hoveddøren åbner op til den lyse entré, og herfra er der adgang til det praktiske vaskebryggers på venstre hånd. Køkkenet er opført i fine træelementer og gemmer på alt i hårde hvidevarer, og køkkenet munder ud i alrummet, hvor der er en stor åben spiseplads. Fra alrummet fører vejen til den hyggelige dagligstue med brændeovn, der virkelig indbyder til råhygge og er boligens samlingspunkt. Boligens fire værelser er alle gode og lette at indrette, og endelig står badeværelset i lyse fliser med separat brus.

Med denne adresse kommer I til at bo i naturskønne omgivelser midt i Stoholms hyggelige villakvarter. Byen byder på skole, daginstitutioner og et Fritids- og Kulturcenter. I skal heller ikke bekymre jer om dagligdagens indkøb, for med Rema 1000, Spar og den lokale slagter, er der masser af muligheder. Og som prikken over i’et ligger villaen placeret i smørhullet mellem Viborg og Skive, som begge ligger mindre end 20 kilometer væk.

Velkommen!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5