Vestergade 17

 • 151 m2
 • 5
 • 995.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1676
 • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
 • Boligareal: 151 m2
 • Grundareal: 1066 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1880
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Velkommen til Vestergade 17 i hyggelige Jebjerg. Her får familien trygge rammer, og så kommer I til at bo midt i den skønneste natur med langstrakte vidder og grønne marker så langt øjet rækker.

Den røde murstenvilla præsenterer sig selv smukt med hvide karme om vinduerne. Fra den rolige vej fører den perlegrusbelagte indkørsel hen forbi huset, og her kommer den smukkeste have til syne, der uden tvivl vil trylle et smil frem på jeres læber. Den store græsplæne indbyder til leg og hyggelige stunder for hele familien, og frygt ikke for en lille regnbyge, for terrassen er selvfølgelig overdækket.

Indendørs får I 151 m2 fordelt over stueplan og 1. sal, og her er den hyggelige og varme stemning gennemgående. Hoveddøren åbner op til den fine hall, som giver adgang til resten af hjemmet. Køkkenet ligger til venstre for hallen, og det er opført i fine, lyse elementer med alt i hårde hvidevarer samt plads til en hyggelig spisekrog. To lyse stuer lægger sig i forlængelse af hinanden, og så ligger der også et fint værelse og et badeværelse. Under overdækningen har I ligeledes adgang til et dejligt disponibelt rum samt hobbyrum. 1. sal gemmer på tre gode værelser, der kan indrettes lige efter jeres behov, og et lyst badeværelse.

Udover boligen rummer ejendommen også et særdeles godt værksted/udhus på 239 m2. Her er der rige muligheder for den pladskrævende hobby eller hvis man har lyst til en tilværelse som selvstændig håndværker eller lignende. Mulighederne er mangfoldige.

Med denne beliggenhed kommer I bestemt ikke til at mangle noget, for Jebjerg har alt. Her er en hyggelig og landlig stemning, og bare 180 meter fra hoveddøren ligger Jebjerg Skole. Den lokale SPAR ligger lige rundt om hjørnet, og så giver byen jer da også sportscenter, køreskole, planteskole og meget mere.

Er jeres nysgerrighed vakt? Så er vi klar med en fremvisning!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5