Vesterled 24

  • 170 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7850 Stoholm Jyll
  • Boligareal: 170 m2
  • Grundareal: 1586 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1963
  • Ombygget: 2015
  • Energimærke: D

Beskrivelse

På Vesterled 24 i Stoholm, udbydes denne gennemførte og moderniserede villa nu.

Ejendommen er opført i 1963, men lad jer ikke narre af husets ydre, for indenfor overrasker boligen med nutidige elementer, lækre detaljer og en stilfuld indretning.

Allerede ved første skridt indenfor bemærker man de flotte gulve, der strækker sig over hele boligen og fører jer fra det ene lysfyldte rum til det andet. En lang fordelingsentre byder velkommen og giver adgang til et moderne bryggers med vaskefaciliteter samt husets ene værelsesafdeling, hvor I har to soveværelser og et flot badeværelse. Videre fra entreen udfolder husets store alrum sig, hvor køkkenet og stuen flyder sammen og understreger boligens åbne atmosfære. Køkkenet står med flotte træbordplader og mørke facader, der diskret skjuler hårde hvidevarer og bidrager til et stilfuldt udtryk. Herfra er der adgang til forældreafdelingens lækre badeværelse med separat bruseafsnit, opført i en flot kombination af grå, sorte og hvide nuancer med stilrent interiør ved håndvasken og væghængt toilet. Ligeså ligger to gode værelser og egner sig perfekt som master bedroom og eventuelt et hjemmekontor eller walk-in closet. Her er mulighederne mange, og hvis I drømmer om familieforøgelse, så kan forældreafdelingens mindre værelse naturligvis også anvendes som et ekstra børneværelse. Villaen fremstår flot, gennemført og nutidig, her kan I flytte ind med det samme!

Boligens 170 velindrettede kvadratmeter omsluttes af en dejlig have med store græsarealer, høje træer og tætte buske, der tilsammen danner rammerne for et dejligt og ugenert udeliv for både børn og voksne.

Med adresse på Vesterled 24 flytter I ind i et roligt villakvarter, hvor hverdagens fornødenheder kan nås til fods. I befinder jer midt i den hyggelige by Stoholm, bare 3 minutters gang fra Vestergades stemningsfyldte miljø, hvor butikker, blomsterhandler, specialforretninger og dagligvarebutikker ligger som perler på snor. Nabolaget er roligt og trygt med nem adgang til både skole, børnehave, sportsaktiviteter og fritidsordning, der alt sammen ligger inden for gåafstand.

De perfekte rammer for familielivet. Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5