Dalvænget 2

  • 152 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7850 Stoholm Jyll
  • Boligareal: 152 m2
  • Grundareal: 1010 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 2015
  • Energimærke: A2015

Beskrivelse

Velkommen til Dalvænget 2 i hyggelige Stoholm. Her er I omgivet af den skønneste natur med langstrakte vidder, grønne marker og masser fuglesang, og med denne villa behøver I ikke at gå på kompromis med noget som helst. Nysgerrig?

Denne villa er opført i 2015, og den præsenterer sig selv smukt med røde mursten, mørke tagsten og med mørke karme om vinduerne. Fra den rolige og lukkede villavej fører den stenbelagte indkørsel hen til carporten, som står med et redskabsskur på siden. Villaen er desuden omkranset af en voluminøs havegrund, hvor ungerne kan lege med familiens firbenede ven, mens de voksne nyder tilværelsen på terrassen, der naturligvis er vendt perfekt mod eftermiddags- og aftensolen.

Huset er med jordvarmeanlæg og dermed også en flot energimærkning med karakteren A2015. Der er gulvvarme i hele huset. Endvidere er der installeret et Nilan ventilationsanlæg.

I får 152 kvadratmeter bolig, som byder på flotte tarket- og klinkegulve, elegante kvalitetsmaterialer samt det skønneste lysindfald, som strømmer ind gennem de store vinduespartier. Hoveddøren åbner op til entréen, og på højre side ligger et praktisk bryggers med masser opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Inde i alrummet breder det lækre køkken sig, og det er opført i lyse træelementer med alt i hårde hvidevarer, og herfra er der frit syn til spisestuen og stuen, som virkelig indbyder til råhygge. Boligen giver jer tre gode værelser, et badeværelse samt et soveværelse, der står med direkte adgang til endnu et badeværelse samt et walk-in-closet.

Med denne villa kommer I til at bo i naturskønne omgivelser et stenkast fra byen faciliteter, som bl.a. byder på skole, daginstitutioner og et Fritids- og Kulturcenter. I skal heller ikke bekymre jer om dagligdagens indkøb, for med Rema 1000, Spar og den lokale slagter er der masser af muligheder. Og som prikken over i’et ligger villaen placeret i smørhullet mellem Viborg og Skive, som begge ligger mindre end 20 kilometer væk og med god togforbindelse begge veje.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5