Skovmærkevej 19

 • 139 m2
 • 4
 • 1.895.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 2483
 • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
 • Boligareal: 139 m2
 • Grundareal: 986 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1966
 • Ombygget: 2008
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Ønsker I at bo, hvor I har alt inden for rækkevidde? Så er det denne placering i Viborg I skal gå efter.

Boligen er beliggende i den sydlige del af byen, hvorfra I kan nå centrum på få min. på jernhesten. Eller bare få stop med offentlig transport, som I finder blot 300 m. fra boligen, og som netop fører jer til centrum af byen med alle dens butikker, restauranter og caféer. Endvidere er skoler, institutioner, bibliotek og fritids- samt sportsaktiviteter også inden for rækkevidde, da den tætteste daginstitution kun er ca. 200 m. væk, flere skoler, som Søndre Skole, er knap 1 km. væk, og dagligvarebutikker som Rema 1000, Løvbjerg, LIDL og Fakta samt Legeland Viborg finder I knap 650 m. fra denne familievenlige bolig.

Ja, nærmiljøet emmer af muligheder for både store og små, men også for jer, der elsker naturskønne arealer, eftersom Søndersø er beliggende ikke mere rend 1300 m. væk – og her kan I rigtig udnytte naturen med de mange gå- og løberuter, der snor sig langs søen og videre hen til Nørresø, og med en løbe- eller gåtur rundt om begge søer, får I sammenlagt en rute på 10 km.

Og lad os så tage et kig på denne rummelige bolig, som spreder sig over hele 139 kvm. – og herudover en carport på 35 kvm. Boligen fordeler sig over tre gode værelser, en fordelingsgang, et gæstetoilet, et badeværelse med toilet, bruser og gulvvarme, et indbydende bryggers med plads til opbevaring af fod- og overtøj, samt vaskemaskine og tørretumbler, et køkken med spiseplads og gulvvarme samt en skøn stue. Stuen er tilbygget i 2007 og indeholder en nedsænket afdeling med opvarmet klinkegulv, loft til kip og beriger hele stuen med et fantastisk lysindfald. På hele boligens sydøstlige side finder I det store terrasseareal, hvor teenagerne kan sole sig, og de voksne kan slappe af, mens de mindste spiller bold i haven – nå ja, og udover det store terrasseareal finder I også en overdækket en af slagsen, der forlænger sommerperioden med lune aftener i læ for sensommerblæsten.

Boligen er et kig værd, vi er klar til en fremvisning.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5