Viborgvej 165

 • 120 m2
 • 4
 • 845.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1698
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 120 m2
 • Grundareal: 2410 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1980
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Drømmer du og din familie om et hyggeligt og mulighedsrigt hjem blandt den danske natur, når den er bedst? På Viborgvej 165 ligger denne fine villa, som virkelig lever op til disse krav med en god planløsning og med langstrakte vidder og grønne marker. Nysgerrig?

Villaen præsenterer sig selv fint med røde mursten, et mørkt tag og med brune karme omkring vinduer og døre, og fra vejen fører den grusbelagte indkørsel hen til den store garage på 88 m2, som står med flere gode disponible rum og tillige med en carport. Haveredskaberne kan altså nemt gemmes væk, og så er der endda også rum til den pladskrævende hobby eller et praktisk hobbyværksted. Villaen omkranses af en dejlig, grøn havegrund, hvor I kan få frisk græs under tæerne og bare nyde tilværelsen på terrassen.

I får en mulighedsrig bolig på 120 kvadratmeter, som kan indrettes lige som I ønsker, og som I nemt og hurtigt kan give nyt liv – med en klat hvid maling og lidt knofedt kan hjemmet nemlig snildt moderniseres. I bydes velkommen i den praktiske entré, som står med tre gode værelser på sin højre side, og på venstre side ligger klinkebadeværelset med bruser og kar. Herudover præsenteres det hyggelige køkkenalrum, en voluminøs stue samt et praktisk bryggers.

Med denne beliggenhed kommer I bestemt ikke til at mangle noget. Bare 400 meter nede ad Viborgvej ligger Dagli’brugsen lige ved siden af den lokale slagter og Højslev St., hvor togene står til jeres rådighed. Byen byder også på en folkeskole, en børnehave og Søby-Højslev Arena. Som prikken over i’et er I omgivet af den dejligste natur.

Velkommen!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5