Viborgvej 155

  • 70 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 70 m2
  • Grundareal: 562 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1962
  • Energimærke: E

Beskrivelse

På Viborgvej i hyggelige Højslev står denne velindrettede villa fra 1962 og byder velkommen.

Set fra gadeplan tager huset sig flot ud med en lys facade og et mørkere tag, som står i nydelig kontrast til hinanden. Her kan bilen parkeres i den rummelige carport med tilhørende redskabsrum, imens den grønne forhave giver en forsmag på det skønne udeliv, som er i vente her. Huset er omkranset af en dejlig have, som ikke stiller store krav til vedligeholdelsen. De grønne arealer, den fine køkkenhave, frugttræerne, bærbuskene og det solbeskinnede terrasseområde udgør tilsammen det perfekte opholdssted i sommerperioden, og man er ikke et sekund i tvivl om, at både børn og voksne kan finde sig tilrette her.

Vi slår dørene op for 70 veludnyttede kvadratmeter. Her er der et behageligt lysindfald og charmerende trælofter, som sætter den helt rigtige stemning i boligen. Planløsningen fordeler sig over et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, et pænt køkken med spiseplads og alt i hårde hvidevarer, et badeværelse med et murret bruseafsnit, to soveværelser og en god stue med brændeovn, som binder hele hjemmet sammen og indbyder til hygge foran det knitrende brænde. Rummene er lyse og indbydende, og giver god plads til den lille børnefamilie eller parret, unge som seniorer, der ønsker at kombinere en dejlig villa med et skønt udeliv.

I befinder jer på Viborgvej, et godt kvarter, hvor langstrakte marker og ren idyl er en del af hverdagen. I går naturligvis heller ikke glip af hverdagens fornødenheder, for bare 550 m fra hoveddøren ligger både Dagli’Brugsen og den lokale slagter og byder på friske provianter og specialiteter. I samme omfang har I adgang til Højslev St. som gør det nemt for jer at opleve andre kanter af landet. Ja, med en beliggenhed som denne er der udsigt til et liv i fredelige rammer, og børnefamilien kan tilmed glæde sig over den nærtliggende skole, som bare ligger 4 minutters cykeltur fra adressen, gennem Byparken.

Velkommen til Viborgvej!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5