Viborgvej 232

  • 80 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 80 m2
  • Grundareal: 820 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1906

Beskrivelse

Højslev er en by med plads til og muligheder for både store og små. Højslev har nemlig alt, der skal til for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed som indkøbsmuligheder, skoler, børnepasning, fritidsaktiviteter for både børn og voksne, offentlige transportmuligheder både til Skive og Viborg.

Boligen, I nu skal præsenteres for, ligger på Viborgvej 232 i midten af byen, hvor den populære slagter og kro ikke er mere end 200 meter fra boligen, mens Dagli’ Brugsen kan nås på under 5 minutter på gåben. Til Højslev Skole er der blot 500 meter, og generelt er byen en supergod og velfungerende by for børnefamilier, da der er et eftertragtet foreningsliv. Højslev og Nr. Søby har sammen etableret Søby-Højslev Hallen, hvilken I kan nå på 5 minutter på cykel, hvor I kan dyrke forskellige idrætsgrene, og bag hallen ligger også det velbesøgte friluftsbad, hvor folk flokkes til, når det danske sommervejr tillader det.

Selve boligen spreder sig over stueetage og første sal. 1. sal er dog ikke godkendt til beboelse. I stueetagen finder I et stort soveværelse med masser af skabsplads, et stort køkken med rig mulighed for at indrette et spisebord, og ellers finder I på denne etage et bryggers, en entré samt et indbydende badeværelse og en skøn stue. Fra stueetagen er der endvidere udgang til boligens have med gode græsarealer. På første sal er der indrettet med tre værelser, et toilet, en rummelig repos med mulighed for at indrette et lille kontor eller et legeområde, og fra et af de tre værelser er der direkte udgang til den østvendte altan, hvorfra I har udsigt over det hyggelige område.

Velkommen til Viborgvej 232 i Højslev.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5