Viborgvej 277

  • 160 m2
  • 6

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 160 m2
  • Grundareal: 726 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1947
  • Ombygget: 1976
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Du får nu muligheden for at erhverve denne skønne røde murstensvilla med masser af plads til hele familien. Ejendommen er beliggende i det attraktive Nr. Søby med alt indenfor rækkevidde, dagligvareindkøb, børnehave, skole, bus, tog, Søby-Højslev Arena, sportsplads mv. Lige udenfor din hoveddør går buslinjerne 50 og 411, der forbinder dig til de omkringliggende byer. Nr. Søby ligger i naturskønne omgivelser med både Skive Fjord og grønne områder indenfor rækkevidde. Ejendommen råder over 160 kvm fordelt på 129 kvm i stueplan og 31 kvm på 1. salen, og dertil kommer yderligere 63 kvm i kælderen. Og sikke en dejlig kælder, her er mulighederne mange for hele familien.

Du finder i stueplan et lækkert, lyst køkken med god mulighed for at indrette sig med spiseplads, så lektierne kan ordnes mens madlavningen står på. Derudover rummer boligen to store stuer, der ligger i forlængelse af hinanden og som i dag er indrettet til dagligstue og spisestue. I stueplan har du endvidere to gode, regulære værelser, hvoraf det ene har udgang til haven, samt et stort badeværelse med god skabsplads. 

Boligens 1. sal rummer yderligere to værelser samt et badeværelse med mørke klinker og bruseniche. Der er med andre ord rigelig plads til en børnefamilie i denne velindrettede villa. 

I husets kælder er der tre disponible rum, hvoraf det ene har vaskefaciliteter og dertil endnu et rum, der i dag er indrettet som hobbyrum. 

Ejendommen er beliggende på en god og regulær grund med en hyggelig have, der både byder på græs mellem tæerne og grillhygge på den anlagte fliseterrasse. Terrassen er anlagt med øje for at fange solens stråler, og du finder desuden et charmerende sekskantet drivhus. 

Som prikken over i’et har du den store isolerede garage fra 2012 med 2 porte og et unikt loftsrum. Hele 80 kvm har du at folde dig ud på, til biler, hobbybrug og værktøj. Hvem kunne ikke bruge den plads?

Den smukt anlagte have lægger op til livsnyderi, og du kan med god samvittighed bruge weekenderne med en bog i skyggen frem for havearbejde.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5