Villaparken 61

 • 193 m2
 • 6
 • 1.545.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 2173
 • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
 • Boligareal: 193 m2
 • Grundareal: 2313 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1989
 • Ombygget: 2008
 • Energimærke: D

Beskrivelse

I hjertet af Balling finder I denne hyggelige og store villa, beliggende for enden af blind vej, i attraktivt boligområde og ganske ugenert. Balling har stort set alt at byde på, både for unge, børnefamilier og ældre. God børnepasning, skole og fantastiske muligheder i Pulsen, der er byens samlingspunkt for folk i alle aldre – her er fx sundhedsafdeling, fitness, spinning, multisal, legeområde og mødelokaler. I byen er der endvidere gode indkøbsmuligheder, busforbindelser og et nærmest ubegrænset antal af aktiviteter indenfor idræt, motion og fritid. Til huset hører der en stor grund på 2.313 kvm (2 grunde), samt både carport og garage. Villaen spreder sig over hele 193 kvadratmeter, og der er derfor masser af muligheder for at indrette sig med den store familie. Ja, der er masser af muligheder i villaen her, og de lyse og indbydende rum er kun med til at understrege dette. Villaen fordeler sig på fire rummelige værelser, hele to badeværelser med bruseniche og toilet i begge, et funktionelt bryggers, en dejlig stor stue samt et køkkenalrum, hvor køkken og alrummet flyder sammen, eftersom skillevæggen giver mulighed for både at lave lektier, læse avis og lave mad i det samme rum – med andre ord er der tale om det klassiske samtalekøkken, hvor adskillige hyggelige stunder kan nydes med hele familien. Generelt for villaen er, at de lyse linjer og elementer går igen i alle rum – lige fra køkken, til badeværelse, til gangen. Når I træder ind i entréen, bliver I mødt af lyse klinker på gulvet, der fører jer videre til resten af boligens rum. I den forbindelse er det også svært at lokalisere boligens hjerterum, da både alrum og stue er to fantastiske rum – og begge rum giver endda adgang til den store brostensbelagte terrasse. Den store sydvestvendte terrasse fungerer både i regn og i solskin, da en del af arealet er overdækket. Herfra kan I bevæge jer ud på de grønne områder med det store græsareal. Med marker og grønne plantager i baggrunden af huset er der masser af muligheder for at nyde tilværelsen under åben himmel, og terrassen fungerer derfor som en ekstra dimension til villaen, da de hyggelige stunder kan rykkes udenfor, når det ellers så utidige danske sommervejr tillader det. Som billederne så rigtigt illustrerer, er hele villaen her i Villaparken i en fantastisk stand, og med de lyse og indbydende rum er det derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan I ønsker at indrette jer. Rigtig god fornøjelse.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5