Violvej 37

 • 210 m2
 • 6
 • 2.595.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 2044
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 210 m2
 • Grundareal: 835 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1969
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Rummelig familievilla nær skov og fjord, beliggende i det attraktive kvarter på Violvej.

Her kan selv den store børnefamilie finde sig til rette på boligens 210 veludnyttede kvadratmeter, og adressen er tilmed placeret i nærheden af midtbyen. Vi byder velkommen indenfor!

Ejendommen indledes af en stor, dobbelt garage og en sideliggende indkørsel, der leder videre ind til et stort cykelskur bag huset. Herfra er desuden indgang til den skønne have, hvor hele to terrasser byder ind på henholdsvis nordsiden og sydsiden af villaen. Dette giver familien rig mulighed for at nyde tilværelsen i solen hele dagen, og når vejret er til det, kan måltiderne nydes på en af terrasserne. Herudover byder haven på et dejligt drivhus samt en velplejet græsplæne, der ligger ugeneret hen med hæk omkring sig.

Hoveddøren åbner op til entré og gangområde, der både leder ind til ét af villaens fire værelser samt til det store køkken-alrum, der er i nyere stil. Her venter jer et skønt samværsrum med god bordplads til de hyggelige madlavningsstunder samt sideliggende spisebordsområde, og når aftenstunderne falder på, kan hyggen rykkes ind i den rummelige stue i sofakrogen foran brændeovnen. Både køkken og stue forkæles af et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier, hvilket skaber en lys og åben atmosfære i hjemmet. Foruden de suveræne opholdsrum byder villaen også på tre soveværelser, kontor, bryggers samt to flotte badeværelser med væghængt toilet og moderne interiør.

Beliggenheden her i Violvejskvarteret er perfekt til børnefamilien, der ønsker at slå sig ned i et roligt område, hvor de mindste trygt kan færdes på egen hånd. Både strand og skov er blot en kort gåtur væk, og desuden findes både busforbindelser, indkøbsmuligheder og skole ad stisystem lige i nærheden. Skive By har noget for enhver smag – vi står klar med en fremvisning af herlighederne og en nærmere snak om byens mange muligheder!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5