Anbefaling fra kunder

Højslevgårdsvej 11 Højslev

Vi har været 100% tilfredse. Huseksperten er professionelle og troværdige. For os har det været et godt samarbejde og vi har altid kunnet få fat på ejendomsmægleren. Huseksperten er gode forhandlere og vi har hele tiden følt os i trygge hænder. Vi vil derfor gerne anbefale Huseksperten til andre.

Jesper Ilsøe

Valmuevej 6 Stoholm

Jeg vil gerne anbefale Huseksperten. De var gode til at håndtere salget og der var lavere omkostninger end hos andre mæglere. Professionel håndtering hele vejen igennem.

Philip Berthel

Primulavej 30 Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Margit og Jørn Jensen

Egerishave 2 Skive

For os var det en en positiv oplevelse og en troværdig ejendomsmægler. For os betød det meget at vi havde et godt samarbejde, og så var det til meget lavere salgsudgifter end hos andre mæglere.

Ove Nielsen

Guldfaxevej 34 Viborg

Det andre mæglere ikke magtede på mere end 3 år, klarede Huseksperten på 2 måneder. Mægleren kan anbefales. Det var en professionel håndtering og en hurtig handel. Ejendomsmægleren er god til at sætte sig ind i situationen. God til at forhandle og altid til at få fat i. Vi har været i trygge hænder.

Laurits Jakobsen

Frejasvej 41 Skive

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Susanna Laigaard

Ramsdahlsvej 57 Skive

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, så 5 stjerner herfra. Jeg vil anbefale Huseksperten til andre. Ejendomsmægleren var meget tillidsvækkende og helt "nede på jorden". Der var god online markedsføring og meget lavere salgsomkostninger end hos andre mæglere. Jeg fik også en hurtig handel.

Karen Juul

Houlkærshøjen 1A Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.

Kirsten og Willem van der Schaft