Anbefaling fra kunder

Houlkærshøjen 1A

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.

Kirsten og Willem van der Schaft

Bymosevej 6

En af mine bekendte anbefalede Huseksperten. Det har for mig været en positiv oplevelse, så jeg vil også anbefale Huseksperten til andre. Det var en troværdig ejendomsmægler og så var der lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Helle Laursen

Primulavej 30

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Margit og Jørn Jensen

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Susanna Laigaard

Valmuevej 6

Jeg vil gerne anbefale Huseksperten. De var gode til at håndtere salget og der var lavere omkostninger end hos andre mæglere. Professionel håndtering hele vejen igennem.

Philip Berthel

Højslevgårdsvej 11

Vi har været 100% tilfredse. Huseksperten er professionelle og troværdige. For os har det været et godt samarbejde og vi har altid kunnet få fat på ejendomsmægleren. Huseksperten er gode forhandlere og vi har hele tiden følt os i trygge hænder. Vi vil derfor gerne anbefale Huseksperten til andre.

Jesper Ilsøe