×
Kontantpris: 445.000 kr.

Åhavevej 1, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 445.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 111
  • Garage 17
  • Kælderareal 81
  • Grundareal 716
  • Energimærke E
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.365
  • Byggeår 1959

Dokumenter

3D TOUR

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Drømmer I om en beliggenhed dejlig tæt på børnenes skole, indkøbsmuligheder og ikke mindst stationen, så er denne dejlige villa på Åhavevej 1 lige sagen! Her får I det hele, gode omgivelser, men bestemt også på den hjemlige front.

Et lyst og dejligt hjem - nær børnenes skole.

Drømmer I om en beliggenhed dejlig tæt på børnenes skole, indkøbsmuligheder og ikke mindst stationen, så er denne dejlige villa på Åhavevej 1 lige sagen! Her får man kort sagt alt, hvad man skal bruge, både i form af de gode omgivelser, men bestemt også på den hjemlige front.

Der er god grund til at fejre, når I overtager nøglerne til denne charmerende rødstensvilla, for de åbner op til en lys og dejlig bolig, hvor eksempelvis førstegangskøberne nemt kan forestille sig fremtiden og måske en familieforøgelse.

I får hele 192 kvm at boltre jer på, hvoraf de 111 kvm udgør stueetagens boligareal og 81 kvm kælderareal, som er yderst anvendelig og byder på rigtig fine anvendelsesmuligheder. Hernede finder I jeres eget lille vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt en række disponible rum, der på sigt kan forvandles til alt fra hobbyrum til opbevaring. Kælderen kan dermed fungere som en direkte forlængelse af boligen; det bliver her I henter hjemmesyltede lækkerier i viktualierummet, og I kan også sidde i ro og mag og nørkle med gør-det-selv-projekterne.

Ovenpå venter jer flere gode oplevelser, for stueplanet folder sig blandt andet ud med husets badeværelse, indrettet med bruser, toilet og håndvask. Huset rummer hele 3 værelser, hvoraf det største er oplagt til soveværelse. Endvidere er der et ældre køkken. Til sidst kommer hjemmets naturlige opholdsrum, nemlig det lækre stuemiljø, som inden længe vil sætte scenen for både hverdagslivet og de hyggelige familiefester. Her er god plads til både tilværelsen og jeres personlige indretningsidéer, og det bliver et sjovt projekt, når I snart skal pakke flyttekasserne ud og sætte jeres eget præg på rummene. Stuen er ganske stor og der bør derfor let kunne opdeles til et ekstra værelse, hvis behovet skulle opstå.

Med i pakken hører desuden en garage og en skøn have, med terrasse og med masser af plads til børnenes leg.

Velkommen hjem på Åhavevej 1.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail