×
Kontantpris: 745.000 kr.

Bakkevej 1A, Dommerby, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 745.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 100
  • Garage 29
  • Værelser 4
  • Grundareal 993
  • Energimærke F
  • Ejerudgift pr. md. kr. 963
  • Byggeår 1965

Dokumenter

3D TOUR

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Etplans villa tæt på indkøb, skole og daginstitution


Velkommen til Bakkevej 1A hvor jeres nye hjem venter; en moderniseret villa, tæt på det hele.

Huset er opført i røde mursten, og råder over 100 indbydende kvm beboelse. Den lukkede grund sikrer jer et dejligt udeliv i haven, som ikke kræver meget vedligeholdelse, men derimod indbyder til mange hyggelige stunder. Til huset hører en god muret garage på 29 kvm.
 
Indenfor oplever I et charmerende og stemningsfyldt hjem med en veludnyttet planløsning og en behagelig rumfornemmelse, der suppleres af det gode dagslys, der strømmer ind fra de mange vinduespartier.
 
Boligens indretning:
Entre med trægulv. Soveværelse med luft-til-luft varmepumpe, trægulv samt skabsvæg. Børneværelse med trægulv. Badeværelse med bruser. Flot nyere køkken med masser af skabsplads samt alt i hvidevarer. Køkkenet har plads til spisebord og er i åben forbindelse med opholdsstuen. Stuen har plads nok til, at I kan indrette jer med et stort sofahjørne og lænestole, så der er god afstand til hjemmets store tv. Baggang med klinkegulv og plads til vaskemaskine og gode opbevaringsmuligheder. Fra baggangen er der endvidere adgang til et ekstra rum.
Villaen er beliggende i et roligt villakvarter, hvor I kan se frem til en tryg og fredelig tilværelse. Her er en venlig atmosfære og en hyggelig stemning, der understreges af de grønne marker og åbne vidder, der omkranser Dommerby. Samtidig er I kun en kort cykeltur fra Højslev Stationsbys daginstitution, skole, handlemuligheder og togstation, der sikrer jer en nem og bekvem hverdag, hvor I aldrig vil mangle noget. Området har også et meget aktivt lokalmiljø, der byder på masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre. Både stadion og Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder, med bl.a. motionscenter og friluftsbad. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele! Her er der helt igennem skønt!
 
 
Velkommen hjem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail