×
Kontantpris: 795.000 kr.

Bakkevej 30, Dommerby, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 795.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 95
  • Garage 44
  • Værelser 3
  • Grundareal 740
  • Energimærke E
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.323
  • Byggeår 1964

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Bakkevej 30, Dommerby, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Der er to fine værelser og et par skønne disponible rum i den murede garage. Her kan I alle kan indrette jer godt. Garagen er på hele 44 kvm, som er opført i 1999. Garagen er virkelig en god mulighed for den pladskrævende familie.

Villaen er beliggende i et roligt villakvarter, hvor I kan se frem til en tryg og fredelig tilværelse. Her er en venlig atmosfære og en hyggelig stemning, der understreges af de grønne marker og åbne vidder, der omkranser Dommerby. Samtidig er I kun en kort cykeltur fra Højslev Stationsbys daginstitution, skole, handlemuligheder og togstation, der sikrer jer en nem og bekvem hverdag, hvor I aldrig vil mangle noget. Busstop findes i øvrigt 2 minutters gang fra hoveddøren. Området har også et meget aktivt lokalmiljø, der byder på masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre. Både stadion og Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder, med bl.a. motionscenter og friluftsbad. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele! Her er der helt igennem skønt!

Her finder I en meget præsentabel villa opført i røde mursten, hvor I får nogle særdeles veludnyttede kvadratmeter. Der er to fine værelser og et par skønne disponible rum i den murede garage. Her kan I alle kan indrette jer godt. Huset rummer også et flot badeværelse, der er med bruseniche og en lys indretning. Køkkenet har masser af skabe og bordplads, og det er indrettet funktionelt og har optimale arbejdsforhold, når aftensmaden skal laves. Der er også plads til spisebord i køkkenet. I baggangen er der indrettet med skabe og der er god plads til vaskemaskinen. Den lyse vinkelstue har plads til det hele, så I let kan indrette jer med en super hyggelig opholdsstue samt spisestue.

Udenfor har i den skønneste have med græsplæne, så der er rigeligt med plads til børnenes leg. Der er også en del flisearealer med terrasser, hvor den ene terrasse har en dejlig overdækning, hvor sommerdagene kan nydes til langt ud på aftenen. Der er desuden en stor muret garage på hele 44 kvm, som er opført i 1999. Garagen er virkelig en god mulighed for den pladskrævende familie, da der er 2 fine disponible rum, der er isoleret.

Velkommen hjem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail